Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
Vi søker en daglig leder for Pascal Restaurant & Kaffebar i Tollbugata 11.
En daglig leder styrer de daglige "day-to-day operations" og prøver å finne veier til å drive bedriften mer effektivt.
Dinehovedarbeidsoppgaversom daglig leder hos Pascal er:
Servering
Skape et positivt arbeidsmiljø
Skaffe regler og prosedyrer for dine ansatte
Manage budsjettet
Takle ulike problemstillinger rask og effektivt
Rekruttering og supervising
Ønskede kvalifikasjoner:
Du må har jobbet som teamleader/ daglig leder (eller liknende) før og må har erfaring i ledelse.
Du må kunne takle ulike problemestillinger som oppstår på en rask og effektivt måte.
Utadvendt og serviceinnstilt.
Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
Integritet og lojalitet.
Du må like å jobbe i et hektisk og levende miljø.
Du må har minst 5 år erfaring i restaurantbransjen med gode referanser.
Vi tilbyr:
Full opplæring og oppfølging.
Fleksibel arbeidstid.
Gode betingelser.
Hvis du er i tillegg genuint interessert i å skape hyggelige gjesteopplevelser, lever din søknad med CV og minst 2 referanser til Georges via e-post tilgeorges@pascal.no.
Bachelorgrad eller tilsvarendeMastergrad eller høyere
Ikke oppgitt
Om arbeidsgiveren
PASCAL Drift AS er en solid og velrenommert bedrift med 5 spisesteder sentralt i Oslo.
PASCAL satser på kvalitet, service og nyskapning og trenger derfor motiverte medarbeidere som ønsker å bidra aktivt til å gjøre kundene fornøyde. Vår overordnede strategi er at PASCAL skal være et av verdens ledende konditorier som leverer konditorvarer av ypperste kvalitet til det norske markedet gjennom salgskanaler med fokus på kvalitet.
Innen lunsj og restaurant skal PASCAL være meget gode i Oslo markedet. PASCAL skal være et sted hvor ansatte har frihet under ansvar og hvor ansatte motiveres og trives med å kunne gi kunden det franske, det kontinentale - for mange «affordable luxury». Samlet utgjør dette konseptet PASCAL. Innen frokost- og lunsjservering satser vi på forretningskunder som vil ha det litt ekstra. Servering på ettermiddag og kveld tar utgangspunkt i rettene på lunsjmenyen samt dagens meny fra kjøkkenet. Våre produkter skal være av god kvalitet og medarbeiderne skal være dyktige slik at vi får meget fornøyde kunder. PASCAL er også tilbyder av catering til private og bedrifter i tillegg til at det arrangeres matkurs og dessertkurs av svært høy kvalitet.
Les mer om
Pascal Drift