<  
>  

Franchisetaker i McDonald's

Bli en del av en moderne og framtidsrettet merkevare
Bli Franchisetaker i McDonald`s

Drømmer du om din egen restaurant, men ønsker å være en del av et McDonald’s nettverket med fagpersoner og støtte i ryggen? 85 prosent av våre restauranter eies av lokale selvstendig næringsdrivende, kalt franchisetakere. Nå har du en unik mulighet til å bli en del av laget.

Vi i McDonald's er stolte over våre kjerneverdier og visjon for rollen som arbeidsgiver. I 2013 ble vi kåret til den niende beste arbeidsplassen av alle store bedrifter i Norge. McDonald’s er også en av servicebedriftene som bruker mest ressurser på opplærings- og lederutviklingsprogram i landet. Dette vil komme deg til gode som restauranteier gjennom hele franchiseperioden.

Når du blir franchisetaker hos oss, drar du nytte av et førsteklasses opplæringsprogram. De første ni månedene vil du bli introdusert til systemet vårt gjennom praktisk opplæring i restauranter og klasseromsundervisning. Deretter vil du få kontinuerlig støtte og råd som hjelper deg og restauranten din gjennom hele franchiseperioden.

Resultatet er opp til deg

En tilværelse som franchisetaker i McDonald’s er givende både økonomisk og personlig. For deg som er proppfull av stå-på-vilje og har lyst til å drive din egen restaurant, venter store muligheter i McDonald’s.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos McDonalds Norge
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos McDonalds Norge
logo
Lærling hos McDonalds
Det er sikkert mange som ikke har tenkt på at man kan søke om lærlingplass i flere av våre McDonald’s restauranter. Mange av våre restauranter er allerede godkjente lærlingsbedrifter. Hvorfor bli lærling i McDonald’s? Du får lønn under utdannelsen Du jobber blant mange unge mennesker og unge ledere som har høy fokus på service og gjestfrihet Opplæringsplanen dekker de fleste fagområder og inkluderer kurs på hovedkontoret Utdanningsetaten tilbyr nødvendig veiledning og støtte gjennom hele læretiden Du kan ansettes etter endt læretid og noen velger å gjøre videre karriere i McDonald’s McDonald’s (lærebedriften) forplikter seg til: Utarbeide en intern plan for opplæringen med utgangspunkt i læreplanen for faget til lærlingen. Planen beskriver konkret hvilke arbeidsoppgaver lærlingen skal utføre i løpet av læretiden, og når disse skal utføres. Kontakt HR avdelingen for å få tilsendt et eksempel på læreplan. Ha et godt arbeids- og læringsmiljø som gir lærlingen personlig støtte, instruksjon og veiledning i faget Ha et system for planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæringen Gjennomføre vurderingssamtaler med lærlingen minst hvert halvår Utbetale lønn som avtalt i lærekontrakten Melde lærlingen opp til fag- eller svenneprøve ved læretidens slutt. Lærebedriften er ansvarlig for gjennomføring av prøven. Er restauranten du ønsker å jobbe i en lærlingbedrift? Se oversikt over hittil godkjente restauranter. Hvis restauranten du ønsker å være lærling hos ikke står på listen kan du likevel ta kontakt med Human Resources, 23 10 70 00 slik at vi kan følge opp forespørselen. Når bedriften er godkjent, får den en skriftlig bekreftelse og et godkjenningsbevis fra Yrkesopplæringsnemnda. Dersom du vil lese mer om ordningen kan du gå inn på følgende lenke: http://www.utdanningsetaten.oslo.kommune.no/fagopplaring/larebedrift Oversikt: Arendal Brumunddal Drammen - Bragernes Torg Gjøvik Grimstad Hamar Kristiansand - Sørlandssenteret Kristiansand - Markens gate Lillehammer Sarpsborg - Klokkegården Steinkjer
Om McDonalds Norge

"We're not in the food industry, we're in the people industry. We just happen to sell hamburgers"
Ray Kroc, grunnlegger, McDonald's.

McDonald's Norge AS er en av Norges største restaurantkjeder med 75 restauranter og en årlig omsetning på over 1,4 mrd kroner. Vi har ca. 2300 medarbeidere fra 80 ulike nasjoner, og er en av Norges største arbeidsplasser for unge.

Great Place to Work har ved flere anledninger kåret McDonald`s til en av Norges beste arbeidsplasser.