Stendi

Helsesektor / Omsorg

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjelp i hjemmet.

Barnevern
I vår barnevernsdrift differensierer vi ut fra barnets eller ungdommens problematikk. På den måten kan vi lage opplegg som best mulig ivaretar den enkeltes behov for omsorg og utvikling enten det er bofellesskap, institusjoner, familiehjem eller ulike hjelpetiltak.
 

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)
For Stendi Assistanse er vårt mål at brukere med funksjonsnedsettelser skal få mulighet til å ha et selvstendig liv. BPA skal innenfor rammen av vedtaket brukeren har, tilpasses brukerens behov og ønsker best mulig, og samtidig benytte kommunenes ressurser på en god måte.

Bo- og omsorgstjenester
Innenfor bo- og omsorgstjenester har vi et landsdekkende tilbud for personer med komplekse bistandsbehov. Tjenestene tilpasses hver enkelt bruker på bakgrunn av deres problematikk og behov. Vi jobber for at alle våre brukere skal ha et godt liv og oppleve livskvalitet.

Eldreomsorg og hjemmetjenester
I eldreomsorgen driver vi sykehjem, omsorgsboliger, hjemmetjenester og alarmtjeneste – både offentlig og privat. Vi ønsker å være en innovativ samarbeidspartner for norske kommuner i å bygge, drifte og videreutvikle gode omsorgstjenester, samtidig som vi tilbyr private alternativer. Privat tilbyr vi seniorboliger til leie, samt hjemmesykepleie og praktisk hjelp i hjemmet etter bestilling.

Les mer om Stendi
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Stendi

Vi har nå behov for flere miljøterapeuter og en assisterende boleder i en av våre boliger i Sylling(Lier kommune). Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor faglig engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med som positive medarbeidere i boligen. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som assisterende boleder vil du inngå i et team med boleder og ha et særskilt ansvar for den faglige oppfølging rundt personalgruppen og for HOL kap 9. Det vil også være administrative oppgaver i denne stillingen.  Kvalifikasjoner vernepleier/sykepleier evt. annen relevant 3 årig helsefag utdannet evne til å jobbe målrettet kompetanse på atferds analytisk metodikk kompetanse på lavaffektiv tilnærming kompetanse innenfor autisme kompetanse og erfaring fra arbeid rundt HOL. kap. 9 erfaring fra arbeid med brukergruppen psykisk utviklingshemmede vil vektlegges Personlige egenskaper gode relasjonelle ferdigheter ønske om å gjøre en forskjell i brukernes liv målrettet, løsningsorientert, engasjert du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig stå påvilje og personlig egnethet vil vektlegges du skaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr 1 stillinger som assisterende boleder(100% fast ansettelse) 2 Stillinger som miljøterapeuter (100% fast ansettelse) tariffestet lønn gode pensjonsordninger engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø intern opplæring og kursing gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang turnus med 12-timers vakter og hver 4.helg (egen avtale for assisterende boleder) Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø.
Haster! Lier
Vil du være med på å skape det beste tilbudet for eldre med behov for trygghet, aktivitet og sosialt fellesskap på Nordstrand? Da er dette jobben for deg! Omsorg+ Ljabrubakken har 54 leiligheter, primært for beboere over 67 år med service og døgnbemanning. I fellesarealet er det husverttjeneste, aktivitetssenter med kafeteria, lokaler for serviceytere og personalbase for hjemmetjenesten. Tilbudet bidrar til trygghet, er helseforebyggende, stimulerer til aktivitet, sosialt samvær og inspirerer til frivillig innsats. Omsorg+ driftes av Stendi Senior AS på vegne av Bydel Nordstrand. Om jobben og dine utviklingsmuligheter: Du vil bli tilbudt en arbeidsplass i fine omgivelser på Nordstrand, hvor du har muligheten til å utvikle deg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et positivt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgaver husvert: Være en kontaktperson for pårørende og en trygghetsperson for beboere Foreta ulike praktiske oppgaver Skape en varm atmosfære for pårørende og beboere Sitte i resepsjonen, ta imot og svare på henvendelser Administrere programmering av adgangskort Planlegge og utføre aktiviteter Besvare trygghetsalarm på boligen. Kvalifikasjoner: Erfaring med brukergruppen Personlig egnethet vil bli vektlagt. Sykepleiestudenter foretrekkes Stillingen krever ingen utdanning Mestre pc-verktøy Gjerne praktisk anlagt Arbeidsoppgaver kjøkkenassistent: Tilberedning av middag og kantinemat  Innkjøp varebestilling Betjening av kassen Renhold/oppvask Servere mat Du vil delta i daglig drift av kjøkkenet, og sikre etterlevelse av IK mat etter prosedyrer og hygieniske prinsipper. Om deg: Vi søker deg som ser verdien av god mat og ypperlig service. Ønsker du å gi våre beboere "det lille ekstra", er det kanskje akkurat deg vi søker etter! Du må ha en brennende interesse for matfaget, være serviceinnstilt, positiv og utadvendt. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere, klarer du å skape gode relasjoner med beboerne, pårørende, gjester og medarbeidere på Omsorg+. Du har relevant erfaring Du har gode norskkunnskaper Du har interesse og engasjement for å gi våre beboere næringsrik og velsmakende mat Vi tilbyr: Lønn etter avtale Et godt og inkluderende arbeidsmiljø Øvrig: - Tilkallingsvikar - husvert både på dag, kveld og natt.  - Tilkallingsvikar - kjøkkenpersonell med arbeid på dagtid, hverdag og helg.
26.03.2019 Oslo
Du har et brennende engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjoner • 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; Sosionom, barnevernpedagog, vernepleier, psykiatrisk sykepleier, eller spesialpedagog.• Det er ønskelig med traumekompetanse.• Erfaring fra arbeid med mennesker og institusjonsarbeid er en fordel.• Førerkort kl. B er et krav.• Du må ha fylt 25 år. Personlige egenskaper• Vi søker målrettet og strukturerte miljøterapeuter.• Du har gode samarbeidsevner og kan jobbe selvstendig.• Du har god skriftlig fremstillingsevne.• Du har ståpåvilje og ønsker å gjøre det lille ekstra. Personlig egnethet vil vektlegges. • Du bidrar til et godt arbeidsmiljø.• Du tåler psykiske utfordringer og ser bak atferden (ser barnas smerteuttrykk) Vi tilbyr• Medleverturnus (3:7, 4:7), Region Øst (Oslo, Østfold, Indre Øst)• Tarifflønn og pensjonsordning.• Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø.• Intern opplæring og kursing.• Veiledning fra psykologspesialister.• Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst. Det kreves politiattest ihht. til gjeldene lovverk.
30.03.2019 Oslo
Stendi Region Nord avdeling Bo og Omsorg søker etter nattevakter. Vi søker trygge og voksne miljøarbeidere/miljøterapeuter til våre avdelinger. Du har et brennende engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Vi ønsker deg som har helsefaglig kompetanse innenfor psykiatri og/eller pleie, og erfaring med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel.Det er et krav til politiattest, og du må også ha førerkort kl. B. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging. Synes du dette høres spennende ut, send oss en søknad eller kontakt: Avdelingsleder Bjørn Viken, tlf 909 75 033 eller mail bjorn.viken@stendi.no   Stendi er det nye navnet på Aleris Omsorg Norge og består av de juridiske enhetene Stendi AS (Org.nr. 985.194.653) og Stendi Senior AS (Org.nr. 982.843.790).
Haster! Balsfjord, Storfjord
Vi søker personlig assistent til å bistå mann 46 år. Stillingen omfatter stell og pleieoppgaver, matlaging, praktiske gjøremål i hjemmet, hagestell, vedlikehold av hus, bil og turkamerat. Søkere må være pålitelig, fleksible, service-innstilt og ha erfaring med å kjøre stor bil. Arbeidstid: Dag, kveld og helg. Stendi AS har arbeidsgiver ansvar. Personer med erfaring fra helsevesenet er ønskelig og referanser vil bli etterspurt. Tiltredelse: Omgående CV og søknad sendes på epost til AnneSvendsen@hotmail.no
31.03.2019 Aust-Agder
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter?   Stendi AS, Region Øst, søker miljøterapeuter til våre avdelinger på Romerike. Vi ser etter miljøterapeuter som er trygge og tydelige voksenpersoner i en tøff og uforutsigbar hverdag. Du må ha et brennende engasjement for barn og ungdom, og du må ikke være redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du må kunne glede deg over "de små tingene" og være flink til å skape en relasjon med ungdommen. Du vil kunne jobbe på ulike institusjoner og med ulike ungdommer, noe som setter et krav til at du må være utadvendt, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull.   Det er krav om at søkere har treårig helse- og sosialfaglig høyskoleutdannelse innenfor fortrinnsvis barnevern, sosialt arbeid og vernepleie. Lærere, førskolelærere og sykepleiere med videreutdanning vil også bli vurdert.     Arbeidsoppgaver Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte brukers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i institusjonene Saksoppfølging Dokumentasjon etter gjeldende lovverk og bruk av elektronisk journalføringssystem Være en trygg voksenperson i miljøet Lytte til ungdommen Motivere og være med ungdommen på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede    Kvalifikasjoner 3-årig helse og sosialfaglig høyskoleutdanning Institusjonsarbeid, rus kompetanse og erfaring fra psykiatrifeltet er spesielt interessant Førerkort kl. B er et krav    Egenskaper  Kreativ Faglig engasjert Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse En voksen omsorgsperson    Det tilbys   Lønn etter kvalifikasjoner/tariffavtale og pensjonsordning Veiledning/opplæring En fleksibel og variert arbeidsdag Muligheter for faglig utvikling i et stort konsern  Som miljøterapeut hos Stendi AS Region Øst deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre ungdommens livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette ungdommen til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Du vil inngå i en medlever turnus med 3 døgn arbeid – 7 døgn avspasering – 4 døgn arbeid – 7 døgn avspasering.   Dersom dette høres spennende ut, send oss en søknad pr mail til hege.andresen@stendi.no. Søknadsfrist er 31.03.2019.   Vi gleder oss til å høre mer fra deg. Ønsker du å vite noe mer om stillingene kan du ta kontakt med avdelingsleder Pouria Akbari tlf. 402 37 844 eller institusjonsleder Marit Øby tlf. 452 81 075
31.03.2019 Lørenskog
Brukeren er 39 år og utviklingshemmet. Det er en liten personalgruppe, som yter døgnkontinuerlig omsorg i brukers hjem. Vi har et tett samarbeid med pårørende, og andre samarbeidspartnere, slik at det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper som trygghet, stabilitet, evne til å romme, og tåle utfordringer over tid.   Hovedsakelig ønskes vernepleiere, sykepleiere, og/eller andre med treårig bachelor innen helse og omsorg. Personlig egnethet vektlegges. Det er vesentlig med erfaring, og kunnskap innenfor utviklingshemming, målrettet miljøarbeid, og kjennskap til Helse- og omsorgstjenesteloven, kapittel 9. Personlig egnethet vektlegges   Vi ser etter deg som er trygg på deg selv, evner å sette grenser, og se løsninger i utfordrende situasjoner. Du er levende engasjert, ser muligheter fremfor begrensinger, og har individet i sentrum. Du er løsningsorientert, og gode samhandlingsevner. Du er åpen og tør å by på deg selv. Det er en fordel om du liker fysisk aktivitet.   Du er opptatt av faget ditt, og ønsker å gjøre en forskjell i andres liv.   Hva tilbyr vi: Fast ansettelse Faglige utfordringer Mulighet for personlig utvikling Spennende og varierte oppgaver Interne, eksterne kurs, og seminarer. Lønn etter avtale.   Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk.
01.04.2019 Oslo
Stillingsbeskrivelse Om Risenga Bo- og Omsorgssenter Risenga Bo- og Omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdelingen og 19 plasser på Dagsenteret. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum.   Som sykepleier består arbeidsoppgavene primært av å gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne, og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer. Som sykepleier vil dine arbeidsoppgaver også bestå av å veilede andre kollegaer, samt bidra til undervisning for å heve kompetansen på avdelingene. Hos oss får du muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Her er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et godt arbeidsmiljø.   Sist, men ikke minst er det viktig at du som sykepleier hos oss er opptatt av å gi god, personsentrert omsorg til våre beboere. Vi har et høyt fokus på aktiviteter for beboerne og søker etter en sykepleier som ønsker å bidra med å gi beboerne på sykehjemmet meningsfulle, trygge og innholdsrike dager. Vi reiser ofte på turer i nærmiljøet med beboerne både til fots og til sykkel, vi arrangerer fester, konserter, pub- kvelder og har ukentlig restaurant. På sommeren reiser vi på sommerferie med beboerne til Tjøme.   Vi søker deg som: Du er autorisert sykepleier, og har gjerne videreutdanning Du er faglig dyktig og trygg i din rolle som sykepleier. Det er ønskelig at du har relevant erfaring Du har gode datakunnskaper, og kjennskap til dokumentasjonssystemet Gerica er en fordel Du behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergenstesten Du er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med beboere, pårørende, og medarbeidere. Du har gode samarbeidsevner, er omsorgsfull, serviceinnstilt, effektiv, og du møter mennesker med respekt og verdighet. Øvrig: Stillingsform: 50 % fast stilling med arbeid hver 3. helg + sommervikar i fagteam og ekstravakt i fagteam Tiltredelse: Snarest, etter avtale Tariffavtale Du vil bli bedt om å fremlegge gyldig politiattest
05.04.2019 Asker

Rekrutteringskalender

 • MAR 25
  2019
  0 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 26
  2019
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 30
  2019
  0 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2019
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

HR-medarbeider
HR-medarbeider

Filmer

Gabels park - seniorleilgheter på Frogner
Stendi Trygghetsalarm - Få friheten tilbake
Gabels park - Møt beboerene Tor og Tom

Adresse

Besøksadresse: Bygdøy Allé 1
Postnummer og by/sted: Postboks 3003 Elisenberg | 0207 Oslo