<  
>  

Stendi

Helsesektor / Omsorg

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

Barnevern
I vår drift differensierer vi ut fra barnets eller ungdommens problematikk. På den måten kan vi lage opplegg som best mulig ivaretar den enkeltes behov for omsorg og utvikling, enten det er i form av bofellesskap, institusjoner, familiehjem eller andre hjelpetiltak.

Bo- og omsorgstjenester
Vi har landsdekkende tilbud for personer med komplekse bistandsbehov. Tjenestene tilpasses hver enkelt bruker på bakgrunn av deres problematikk og behov. Vi jobber for at alle våre brukere skal ha et godt liv og oppleve livskvalitet.

Eldreomsorg og hjemmetjenester
Vi drifter sykehjem, omsorgsboliger, hjemmetjenester og alarmtjeneste – både offentlig og privat. Vi ønsker å være en innovativ samarbeidspartner for norske kommuner i å videreutvikle gode omsorgstjenester, samtidig som vi tilbyr private alternativer. Privat tilbyr vi seniorboliger til leie, samt hjemmesykepleie og praktisk hjelp i hjemmet etter bestilling.

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)
Vårt mål er at mennesker med funksjonsnedsettelser skal få mulighet til å ha et selvstendig liv. BPA skal innenfor rammen av vedtaket vedkommende har, tilpasses eget behov og ønsker best mulig, og samtidig benytte kommunenes ressurser på en god måte.

Fakta om Stendi
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Stendi

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og personlig assistanse (BPA).
Haster! Moss
Om Risenga Bo- og Omsorgssenter: Risenga Bo- og Omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdelingen
15.10.2021 Asker
Er du autorisert sykepleier og ønsker å bli en del av et organisert fagteam? Vil du også jobbe på et
17.10.2021 Oslo, Bærum, Asker
Vi søker etter flere miljøarbeidere til våre boliger. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom
17.10.2021 Indre Østfold, Fredrikstad, Halden, Moss
Vi søker etter flere miljøarbeidere til våre boliger. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom
17.10.2021 Indre Østfold, Fredrikstad, Moss
Stendi søker miljøterapeuter til våre barnevernsavdelinger i Tromsø. Leter du etter en spennende og utfordrende stilling i et fagmiljø med gode utviklingsmuligheter?  
17.10.2021 Tromsø
Vi søker etter en miljøterapeut til vår bolig i Moss. Du trives å jobbe miljøterapeutisk i relasjon med beboere. Vi
21.10.2021 Moss
Stendi søker vikarer som kan gå døgn og nattevakter til våre barnevernsavdelinger i Alta.Vi søker deg som kan ta døgnvakter
Snarest Alta

Rekrutteringskalender

 • OKT 15
  2021
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 17
  2021
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 21
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 22
  2021
  0 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-medarbeider
HR-medarbeider
HR-medarbeider

Filmer

Stendi Assistanse - Hvordan er jobben som assistent?
Stendi Assistanse - Selvstendighet og frihet
Utrykningstjenesten – En trygghetsalarm er utløst i Asker og Stendi skal være på plass innen få minutter
Stendi – Trygghetsalarm i Bærum

Adresse

Besøksadresse: Lilleakerveien 2a
Postnummer og by/sted: Postboks 2004 Lysaker | 1326 Lysaker