(Karrierestart.no):

– Mine første dager på jobb som servicetekniker var spennende. Også var det mye, mye, informasjon å ta inn på én gang. Det var mye å sette seg inn i, for å si det sånn, sier Sander Holtet, som er servicetekniker hos Grønvold Maskinservice AS.

 

Han forklarer at de er unike på den måten at de både selger og reparerer maskiner på samme sted. Og de kan reparere nesten hva som helst. Alt fra snøfresere og motorsager, til slipeverktøy og driller. Dermed blir det stadig nye utfordringer å bryne seg på for den ferske serviceteknikeren.

 

– Det er et spennende miljø, med mange varierte oppgaver og maskiner. Man må ha så utrolig mye kompetanse på forskjellige steder. Du må sitte med alt fra papirer, for å finne ut hvordan du skal løse noe, til rett og slett bare prøve deg frem, og finne en løsning, sier Sander.

 

Det gjør at det er veldig spennende å jobbe hos Grønvold. Og hvis man skulle stå fast på noe, er det alltids god hjelp å få fra dyktige og kunnskapsrike kolleger.

 

– Det er noe med miljøet vi har på Grønvold. Her kan man lære utrolig mye rart, av dyktige kolleger. Det er et utrolig godt miljø hvor alle de ansatte er hyggelige mot hverandre. Man gleder seg rett og slett til å komme på jobb hver eneste dag. Vi har mange ansatte, mange kolleger som er dyktige og innehar mye god kunnskap.


 

– Grunnen til at du skal bli servicetekniker, er at det er gøy og krevende, også er det et morsomt yrke. Det er som å løse et puslespill dagen lang, avslutter Sander.

 

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger