<  
>  

Lund kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lund er en kommune sør i Rogaland, og grenser til Sirdal, Flekkefjord, Sokndal og Eigersund. Kommunesenteret ligger i Moi, og her bor flesteparten av innbyggerne. Lund ligger geografisk og klimatisk på gensen mellom sørlandet og vestlandet. Dette synes igjen på naturen i Lund, her finner en både store åpne lyngheier og dype sølandske furuskoger. Nedbøren i Lund er på omkring 2000 milimeter i året . Lund er kjent som en industrikommune og andelen industrisysselansatte er blant de høyeste i landet. I Moi ligger den største bedriften Nor Dan, som er den største vindusfabrikken i Nord-Europa. Her er også Norges eneste treskofabrikk og Bjøllefabrikken som produserer kubjeller. Dessuten finner en også programvareprodusenten AMS i denne bygda. I tillegg er det en aktiv landbruksnæring i kommunen. Befolkning 3 141 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (39)