<  
>  

Løten kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Løten er en kommune i Hedmark. Kommunen grenser til Hamar i vest, Åmot i nord, Elverum i øst, Våler i sørøst og Stange i sørvest. Løten var det østligste av de opprinnelige tettstedene på Hedmarken, og har vært en gjennomfartsåre for trafikk mellom øst og vest i uminnelige tider. Det gamle kommunesenteret lå ved Løten kirke, som er fra det 13. århundre. Da jernbanen ble åpnet i 1862 ble Løten stasjon det nye senteret for handel og administrasjon. Løten er en allsidig "husdyrkommune", og svine- og fjørfeholdet er stort. Løten er landets 4. største fjørfekommune, og blandt de større kommuner i landet innen svineproduksjon. Nesten 4/5 av arealet i kommunen er skogdekt. Løiten brænderi, som ble opprettet i 1855, har bidratt til å gjøre Løten kjent. Akevitt-produksjonen ble overtatt av Vinmonopolet i 1927, men råspritproduksjonen fortsatte fram til 1990-årene. Den tradisjonsrike Løiten-akevitten produseres i dag av Arcus. Befolkning 7 234 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Løten kommune

Dette er en fellesannonse der du som ønsker å være tilkallingsvikar innen pleie- og omsorgssektoren i Løten kommune kan melde
31.12.2023 Løten
Dette er en fellesannonse der du som ønsker å være tilkallingsvikar innen barnehage i Løten kommune kan melde din interesse.
31.12.2023 Løten
Dette er en fellesannonse der du som ønsker å være tilkallingsvikar innen skole (undervisning) i Løten kommune kan melde din
31.12.2023 Løten

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere