<  
>  

ProJure Advokatfirma

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning
ProJure er et av regionens største advokatkontorer med røtter tilbake til 1936. Vår fagstrategi er å legge vekt på mer enn "bare" jus : VI FINNER DE GODE LØSNINGENE Våre advokater har spesialisert seg og holder seg oppdatert på ulike områder slik at ProJure kan fremstå som totalleverandør av juridiske tjenester.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos ProJure Advokatfirma

Projure Advokatfirma AS søker etter nyutdannet jurist eller deg som har jobbet et par år etter studiene. Hos oss vil du få jobbe i team sammen med dyktige og hyggelige kolleger innenfor våre spesialområder arbeidsrett, selskapsrett, fast eiendom og arv og skifte.Du vil få bryne deg på krevende saker med gode faglige utviklingsmuligheter. Vi søker etter deg som både har gode faglige kvalifikasjoner og som er stolt over resultater du har oppnådd på skolen. Du ønsker å bidra sosialt og er flink med mennesker. Vi ser etter deg som er ambisiøs og som ønsker å skape deg en god karriere som advokat. Du vet at dette koster tid og engasjement, og du er villig til å gjøre det som kreves for å lykkes.Kjenner du deg igjen i vår beskrivelse, så gleder vi oss til å høre fra deg. Adresse: Nedre Holmegate 30,4006 Stavanger
21.10.2020 Stavanger

Rekrutteringskalender

  • OKT 21
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om ProJure Advokatfirma

Adresse

Nedre Holmegate 30 Postboks 127 4001 Stavanger