<  
>  

FSS Revisjon

Revisjon
Revisjonsselskapet Fjermedal & Sørensen AS ble stiftet 1.1.1987. Forløperen til selskapet ble startet av Ivar Sørensen i 1982. I 1983 kom Torstein Fjermedal inn i kontorfelleskap med Ivar Sørensen. Karl Arne Soltveit startet sin virksomhet i kontorfelleskap med Fjermedal & Sørensen AS den 1.2.1988. Selskapet har gradvis vokst. I 2005 ble virksomhetene slått sammen til ett felles selskap. Vi er nå totalt 20 personer fordelt på 5 partnere og 15 medarbeidere. Vårt mål er at revisjonsselskapet FSS Revisjon AS skal være en naturlig revisjons- og rådgivingspartner for virksomheter i Rogalands-regionen. Vi tilbyr tjenester innenfor områdene revisjon, skatt, avgift og økonomisk rådgiving. Våre kunder er hovedsakelig mindre og mellomstore lokale selskaper. Vi holder til i nye og trivelige lokaler på Forus.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om FSS Revisjon

Adresse

Stokkamyrveien 22 4313 Sandnes