<  
>  

Tuddal Høyfjellshotel AS

Reiseliv / Turisme / Event

I en vakker fjellbygd i hjertet av Telemark ligger Tuddal Høyfjellshotel.
Hotellet er et tradisjonsrikt, og historisk hotell som ble bygd som et sanatorium i 1895. Hotellet har 21 rom, og en restaurant som serverer en fast 4 retters meny hver kveld, av høy kvalitet.  På tunet vårt har vi både kafe, øl-bryggeri, bakeri og en liten landhandel. Vi etterstreber å gi gjestene våre "godfølelsen", og det autentiske Tuddal. Vårt mantra er "850 meter over hverdagen", -og her er det godt å være! Vi elsker å begeistre og fortelle historier om hotellet og Tuddal.
 
Vi er i stadig utvikling, og ønsker noen som har teft, og som tar eierskap.
Vi er et annerledes hotell, og vi bruker mye tid på å sette sammen teamet vårt. Vi ønsker å ha en super hverdag, og vi vet at våre ansatte leverer aller best når vi trives sammen. Du må være glad i mennesker, natur, og en hektisk hverdag. Du må være glad i å formidle god mat og god vin, kultur og spennende fortellinger. 
 
Vi kan tilby et unikt og ungt arbeidsmiljø på et hotell som er i stadig utvikling.
Med nydelig natur rundt oss både sommer- og vintertid er det store muligheter for deg som er frilutsinteressert. Vi er bare to timer unna Oslo, og er dermed en av Norges mest tilgjengelige høyfjelldestinasjoner for Osloregionen. Vi tilbyr rimelige personalboliger til våre medarbeidere. For barnefamilier er det gode oppvekstvilkår i Tuddal, med barnehage og Montessori skole. Vi tar gjerne imot et par dersom partneren din har erfaring fra restaurant- eller hotelldrift.

Fakta om Tuddal Høyfjellshotel AS
Hovedkontor
Tuddal
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Ledige stillinger hos Tuddal Høyfjellshotel AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Hjartdal

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Filmer

Fakta om Tuddal Høyfjellshotel AS

Adresse

Hotellvegen 100, 3697Tuddal