<  
>  

Brobyggere Vikarbyrå

Barnehage, Utdanning / undervisning

Brobyggere Vikarbyrå AS er et vikarbyrå som spesialiserer seg på å ansette vikarer og leie ut kvalifiserte arbeidstakere til skoler og barnehager. Vi er opptatt av å tilby våre kunder i disse bransjene kvalifisert arbeidskraft, samtidig som vi gir våre ansatte fleksible og trygge arbeidsforhold. Vi tar sikte på å gi våre kunder og ansatte den beste opplevelsen ved å tilby en rettferdig og transparent rekrutteringsprosess, og sørge for god oppfølging fra A til Å.

 

Brobyggere Vikarbyrå AS har som mål å levere vikarer av høy kvalitet som oppfyller behovene til skoler og barnehager. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt vikarbyrå og tjenestene vi tilbyr for å møte fremtidige behov og utfordringer. Vi verdsetter gode relasjoner med både kunder og vikarer, og jobber hardt for å være en attraktiv arbeidsgiver for våre vikarer. Vi streber også etter å øke vår markedsandel og bli den foretrukne leverandøren av vikartjenester for skoler og barnehager. Vi er opptatt av å følge arbeidsmiljøloven og å behandle våre ansatte med integritet og respekt.

Fakta om Brobyggere Vikarbyrå
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2023
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Brobyggere Vikarbyrå

Vil du jobbe med barn og unge og være med på å bidra til deres utvikling og vekst? Da kan
Snarest Bergen
Jobbmuligheter i Brobyggere Vikarbyrå
Jobbmuligheter i Brobyggere Vikarbyrå

Brobyggere Vikarbyrå kan tilby jobbmuligheter, konkurransedyktig lønn, fleksibilitet, opplæring og utvikling, støtte og veiledning, samt trygghet og forsikring til sine ansatte.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Brobyggere Vikarbyrå gir studenter og jobbsøkere muligheten til å ha fleksible arbeidstimer og selv velge når de ønsker å jobbe. Dette kan være spesielt fordelaktig for de som ønsker å tilpasse arbeidet til studieplaner eller andre forpliktelser. Ved å jobbe for oss kan man ha større kontroll over sin arbeidstid og oppnå en bedre balanse mellom arbeid og andre aktiviteter

Bli kjent med Brobyggere Vikarbyrå

Ansattgoder
Bedriftsbarnehage
Fleksibel arbeidstid
Hos oss får du
fleksibel arbeidsforhold
Trygg og god oppfølging
God onboardingsprosess
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Brobyggere Vikarbyrå

Adresse

Hetlevikåsen 14, 5173