<  
>  
Grethe Kjøsnes
Grethe Kjøsnes Hellevik i Fjaler, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Eg har over tredve års erfaring med journalistisk arbeid. Dei siste 18 år som fast tilsett, fotograferende allroundjournalist for ei lokalavis. Eg er utdannet både innen biletkunst og journalistikk. Eg liker godt å jobbe med både tekst og bilder. Eg er kreativ og liker spesielt godt å skrive om kunst og kultur og portrett av spesielle mennesker og deira interesser. Eg liker og å skrive om historie og kulturvern og tema helse, trivsel og mellommenneskelige forhold. Elles er eg interessert i reiseliv og økonomi og organisasjonsarbeid, barn og unge og utdanning. Eg er generelt ganske allsidig og åpen med eit breitt interessefelt.
Eg er interessert i matlaging og fjellturer, båtturer og familieliv og sjølvrealisering. Det er kjekt å skrive om dette og! Eg er interessert i oppdrag som oversetter av tekster frå engelsk til norsk og journalistiske oppdrag til helgemagasin, blad og tidsskrifter. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 4
  • Pris fra NOK 1000 / prosjekt
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Grethe Kjøsnes
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Grethe Kjøsnes, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
sep 2012 Nåværende Daglig leder og innehaver , Grethes galleri & atelier
Annet, Frilans, Deltid Fjaler
Eg driv enkeltmannsforetaket som biletkunstner og no også som forfatter. Debuterte med mi første diktbok på Lyrikkforlaget rett før jul 2018. Eg stiller ut bilder på mitt eige galleri i heimen. Eg arrangere egne utstillinger og administrere heimeside og annonserer på sosiale media og skriv pressemeldinger til aviser om komande aktiviteter. Eg fotograferer malerier i RAW og TIFF format med eget NIKON kamera og bestiller gicleetrykk av malerier. Eg underviser i maleri og teikning for vaksne og barn. Eg maler, skriv og fotografere på bestilling. Eg liker å synge og kan ta nokre sangoppdrag innen viser, folkeviser og stev.
   
okt 2018 des 2018 Lærervikar/assistent , Fjaler Kommune
Ekstrahjelp Fjaler
Ringevikar som lærerassistent eller vikar. Assisterte faglærer og hjalp elever med spesielle behov og underviste elever i gruppearbeid i matte, norsk og kunst og handtverkstimer og stilte opp over alt etter behov, Hadde vakter i friminuttet.
   
aug 2000 nov 2018 Fotograferende allroundjpurnalist, Bømlo-Nytt A/S
Fast ansettelse, Heltid / deltid Bømlo
Finne interessanne saker, Avtale Intervjuer, delta på pressekonferanser, portrettintervju, nyhetsartikler, Fotografere og produsere tekst og bilder til ulike typer artikler. Redigere tekst, sortere i foto og velje ut passende foto til tekst. Laste opp bilder og jobbe i programmet Saxo. Vant med både mac og pc. Har jobbet mest med kunst og kulturstoff dei seinare år.
   
des 2014 des 2015 Gallerist , Enkeltmannsforetak, Grethes galleri
Annet, Deltid Bømlo
Eg stilte ut eigne malerier og andres sine malerier og kunsthandverk i eget galleri i leide lokaler sentralt på Bømlo, Hordaland. Arrangerte utstillinger for meg sjølv og andre med musikalske innslag og arrangerte kurs.
   
aug 1999 mar 2000 Oppfølgingsleder for einslege forsørgjarar , Hordaland fylkestrygdekontor
Prosjekt / Engasjement, Deltid Fjaler
Eg hadde eit to-års engasjement som oppfølgjingsleiar for einslege forsørgjarar. Mi oppgåve var å engasjere og motivere einslege forsørgjarar til arbeid og/eller praksisplass/kurs. Eg fekk samla ein gjeng og eg fekk i gong kurs og praksisplass avtaler for folk frå seks kommuner i Nordhordaland. Eg haldt foredrag om arbeidet til andre i trygdeetaten.
   
aug 1998 mai 1999 Journalist og fotograf , NAF Nordisk Aqua -og fiskeriblad
Annet, Deltid Fjaler
Praksisplass i dette bladet som hadde kontor på Os i Hordaland. Eg skreiv reportasjer med utgangspunkt i fiskeri -og havforskning. Reiste rundt og intervjuet og fotograferte folk i denne bransjen.
   
Språk
Engelsk Middels Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Annen info
Interesser
Male bilder, Teikne, synge, dikte, fotografere, svømme, sykle, bordtennis, spaserturer, fjellturer, reising i inn -og utland.
Førerkort
Førerkort klasse b