<  
>  
Kim Robin Dalrot Morseth
Content Manager Trondheim, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Content Manager med bred erfaring fra ehandel, reiseliv og handel leverer skarpt og kreativt innhold på deadline.

Elsker å skrive kreativt, og fordi jeg har skrevet for internasjonal virksomhet i flere segment, er jeg vant til å spisse budskap utfra hvem jeg skriver for og til.

Call to actions som skaper inntekter, supre clickthrough rates og lave bounce rates trigger meg - alltid relevant og leseverdig. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 9
  • Pris fra NOK 500 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Trondheim Vis alle
Kommunikasjon, tekst og PR
9 tjenester

Nivå

Erfaren

Pris

500 KR / per time

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Kim Robin Dalrot Morseth
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Kim Robin Dalrot Morseth, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2019 Nåværende Eier og daglig leder, Tastatur / Selvstendig næringsdrivende
Frilans, Heltid Trondheim
Endelig tar jeg steget - og starter mitt eget. På Tastatur skal jeg levere tekst og oversettelse av høy kvalitet, skreddersydd for publikummet du henvender deg til. Fra tidligere arbeidsplasser er jeg vant til (og trives med) stramme tidsfrister. Min tidligere sjef har sagt at min største styrke er å kombinere struktur og effektivitet med kreativitet. Ta gjerne kontakt for tekstprøver eller en hyggelig prat.
   
mar 2010 apr 2011 Customer Service Agent, Euroflorist
Fast ansettelse, Heltid Sverige
Ansatt da Euroflorists kontor i Norge ble flyttet til hovedkontoret i Malmö, Sverige. Var med å bygge opp den norske kundeserviceavdelingen med rutiner og standard for service. Håndtering av henvendelser fra blomsterbutikker, nettkunder og firmakunder samt utenlandske partnere. Euroflorists kundeservice tar seg av både salg, reklamasjoner og bistand til butikkene i nettverket.
   
nov 2017 Nåværende Content Manager Norge, Euroflorist
Fast ansettelse, Heltid Sverige
Euroflorist er et av Europas største floristnettverk, operative i 12 land med kontor i Amsterdam, Poznan og Romsey. Hovedkontoret ligger i Malmö. Arbeidsspråk internt: Svensk og engelsk. Jeg har ansvaret for all skriftlig kommunikasjon på norsk. Originalt innhold som sosiale medier, nyhetsbrev, nettbutikk, contentsider og produktbeskrivelser. Gjør også oversettelser og lokale tilpasninger av markedsføringsmateriell, samt korrekturlesing. Arbeider tett med ehandelsavdelingen for å skape en god SEOstrukutr. Jeg er dermed vant til å jobbe med Google Analytics og øvrige SEO-verktøy. Det siste året har jeg jobbet i en kjernegruppe med Marketing Manager og Brand Manager der oppdraget har vært å skape og implementere varemerkeplanen med tilhørende aktiveteter i alle 12 marked. Sammen med brand manager og designer er det ansvaret mitt og skape point of sales materiell samt vårt interne inspirasjonsmagasin, Blomstre. Også dette er for alle 12 marked og sendes ut tre ganger i året.
   
okt 2012 sep 2017 Florist Network Manager / Area Sales Manager, Euroflorist
Fast ansettelse, Heltid Trondheim
Selger av lønnsomme og forretningsutviklende samarbeid og avtaler med blomsterbutikker i hele Norge. Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av nettverksmøter, events og messer. Euroflorist tilbyr blomsterlevering fra lokale blomsterbutikker av høyt faglig nivå og det var mitt ansvar å rekruttere forhandlere slik at vi har dekning over hele landet. Også i denne perioden gjorde jeg en del oversettelse og tilpasning av markedsføringsmateriell og nyhetsbrev i samarbeid med markedsavdelingen.
   
mai 2011 sep 2012 Communications Manager Norway, Euroflorist
Fast ansettelse, Heltid Sverige
Ansvarlig for Euroflorists norske nettbutikk. Sørge for at vi tilbyr relevante produkter, se trender tilpasset det norske markedet og øke conversion rate og gjennomsnittspriser. Jobbet også med oversettelse og tilpasning av markedsføringsmateriell i samarbeid med markedsavdelingen.
   
UTDANNING
aug 1994 jun 1998 REISELIV yrkesutdanning (Hotell- og reiselivsfag), Greveskogen videregående skole
Annet  Tønsberg 
Gikk resepsjonsfag i Tønsberg med lærlingetid på Clarion Grand Olav Hotel. Begynte som lærling 1996. Tok fagbrev til Meget godt bestått i 1998 og fungerte deretter som assisterende resepsjonsjef, hotellsjef og salgs- og markedsansvarlig fram til jeg skulle i siviltjeneste i 2000.
Karakternivå: Topp 10%
Bestod fagprøven til Meget tilfredsstillende.
   
Annen erfaring
jan 2008 jan 2009 Teaterproduksjon, Privat amatørteater
Trondheim
Skrev i 2010 tekst og manus til musikal som ble satt opp for utsolgt hus i Frimurerlosjen i Trondheim med et lag på over 30 skuespillere, musikere og frivillige. Jeg var prosjektleder.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Svensk Flytende Flytende Nei