<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Sommerjobb i Veidekke Bygg Oslo 2024

Søknadsfrist : 31.01.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Oslo 15 kandidater til sommerjobb fra juni-august 2023. Vi ser etter deg som studerer til å bli sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller går på teknisk fagskole. 

En sommerjobb hos oss er en fin måte å bli godt kjent med vår produksjon, prosjekter og ikke minst medarbeidere. Her får du stifte bekjentskap med mange av våre fag og folk, og du får et innblikk i Veidekke Bygg oslo sin modell for prosjektgjennomføring.

 

Arbeidsoppgaver du kan få

En sommerjobb hos oss byr på stor variasjon i arbeidshverdagen. Du kan få bryne deg på ulike fag og oppgaver angående drift, produksjon, HMS og kvalitetssikring for å nevne noe. Du vil også kunne få ansvar innenfor f.eks. oppfølging av underentreprenører, stikning- og landmåling og prosjektering. Nøyaktig hva slags arbeidsoppgaver du får vil defineres ut ifra hvilket prosjekt du skal jobbe på og hvilken fase prosjektet er i.

I tillegg til den daglige driften på prosjekt kommer du til å jobbe i gruppe med andre sommerstudenter for å løse en større caseoppgave. Hensikten er at du skal få arbeide med en forretningsnær problemstilling, der gode besvarelser vil bli lagt merke til.

I Veidekke jobber vi med prosjekter og kontrakter helt fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. Det gir deg et innblikk og erfaring med svært mange fag og en kompleksitet som du kun finner hos entreprenørselskapene. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

I Veidekke Bygg Oslo har vi fem avdelinger; Bolig, Offentlig, Næring, Rehabilitering og Ettermarked. Alle våre prosjekter holder til i Oslo/Omegn. Under intervju vil du kunne påvirke hvor du ønsker å jobbe, så her anbefaler vi at du har tenkt igjennom hva du kan tenke deg.

 

Dette ser vi etter hos deg 

Om du skal bli sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen relevant teknisk utdannelse på universitets-, høyskole-, eller fagskolenivå, kan du søke sommerjobb.

Vi ser etter deg som tar initiativ, liker utfordringer, mennesker og teamarbeid. Du er interessert i hva en utførende entreprenør gjør og har lyst til å bli bedre kjent med oss i Veidekke.

Du må like å prøve nye ting, for vi kommer til å gi deg varierte oppgaver - om noen er enkle, vil andre være mer utfordrende. Om du er idérik, engasjert og motivert, vil du fort få ansvar for noe du synes er interessant.

Vi liker å ha det gøy på jobben i Veidekke. Vi mener det er sammenheng mellom trivsel og kvalitet i arbeidet vi utfører og en trygg og sikker arbeidsplass. Vi har selvsagt bransjens dyktigste og hyggeligste folk hos oss. Det er derfor viktig at du er komfortabel med å bli en del av en slik gjeng i løpet av noen hektiske sommermåneder. 

 

Vi gir deg

En sommerjobb hos oss vil gi deg praktisk erfaring som du kan ta med deg videre i studiene. Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør. Det er ingen hemmelighet at vi bruker sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater til Veidekkes program for nyutdannede. En sommerjobb kan dermed være en lærerik erfaring og en inngangsport til jobb i Veidekke. Du vil også selvfølgelig bli lønnet for arbeidet.

 

Praktisk info til deg som søker

En sommerjobb kan du ha fra juni og ut august. Oppstart og varighet kan variere og avtales nærmere på intervju. Her er det fint om du vet hvor lenge og når du kan starte opp i jobben. Angående arbeidssted stiller du sterkt om du på forhånd har klart for deg hvor i Veidekke Bygg Oslo du foretrekker en sommerjobb og at du forteller kort om motivasjonen din for å søke i søknaden din. Under intervju vil du også få mer informasjon om prosjekter.

Kort om Veidekke Bygg:Vi har distriktskontorer over hele landet og du vil jobbe på et prosjekt som styres og ledes lokalt. Prosjekter du kan jobbe på er f. eks kontor- og forretningsbygg, boliger, kulturbygg, skoler eller helse- og omsorgsbygg. Til denne stillingen vil du være på et byggprosjekt i Oslo/Omegn-området. I vår byggevirksomhet jobber du vanlig arbeidsuke, som oftest kan du bo hjemme.


Ikke vent med å søke. Vi rekrutterer kandidater fortløpende. 

Husk å legge ved CV-en din og dine foreløpige karakterer.

SEND INN SØKNAD HER

Kontakt

Håkon Dyrkorn

991 09 444

Søknadsfrist: 31.01.2024

Sted: Oslo/Omegn 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 31.01.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 30
  2023
  5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 01
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Ønsker jobb innen salg i bilbransjen eller salg av programvarer
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
37 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke