<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

FHF Fagsjef Havbruk

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Fiskeri- og Havbruksnæringens Forskningsfinansiering (FHF) søker nå etter en dedikert fagsjef som brenner for å gjøre forskningsbasert kunnskap nyttig og anvendbar i havbruksnæringen. Stillingen blir en del av FHF sitt havbruksteam som initierer og følger opp FHFs prosjekter innenfor havbruk. Stillingen lokaliseres på et av FHFs kontorer i Oslo, Ålesund, Trondheim eller Tromsø.
Fagsjef - Havbruk  


Den norske havbruksnæringen har vært i sterk vekst og utvikling de siste 40 årene og er verdensledende på produksjon av laks og ørret. Stor innsats på forskning og utvikling (FoU) har vært helt avgjørende for denne utviklingen, og vil fortsatt være nødvendig for å realisere potensialene og løse nye utfordringer. En langsiktig og tverrfaglig satsing på FoU vil danne grunnlaget for en videre bærekraftig vekst i næringen.
FHF befinner seg i skjæringspunktet mellom forskningen og næringen. Kunnskap fra forskningen skal bidra til verdiskaping, miljøtilpasning og innovasjon i næringen. Som Fagsjef i FHF befinner du deg nettopp i dette spennende krysningspunktet mellom næring og forskning. 

Sentrale arbeids- og ansvarsområder vil være:

  • Bidra til den strategiske utformingen av forskningsinnsatsen til FHF
  • Bidra i løpende prosjektarbeid innenfor havbruksområdet generelt og fiskehelse- og velferd spesielt  
  • Bidra til at FoU- prosjektene gir stor nytte for næringen
  • Bidra til relasjonsbygging og aktiv kontakt mellom næringen, forskningsmiljøene og FHF

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere biologisk utdanning relatert til havbruk, gjerne med fiskehelse og fiskevelferd i faggrunnlaget
  • God kjennskap og innsikt fra havbruksnæringen og FoU-sektoren
  • Relevant erfaring fra næringen
  • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Du jobber villig med andre mot felles mål og forstår ansvarsoppgaver, aktiviteter og måter å fostre forretningsmessige relasjoner på
Som person er du engasjert, initiativrik og har stor gjennomføringskraft. Du oppnår en høy grad av produktivitet gjennom personlig innsats og tar ansvar for å sikre at oppgaver blir utført i tide og er av høy kvalitet. Som fagsjef - havbruk bestreber du deg på å nå utfordrende mål, og har drivkraft til å følge opp og fullføre det som er påbegynt. Du holder oversikt over alle aspekter av arbeidsprosesser og produkter for å sikre kvalitet, presisjon og fullstendighet. 

Du er en relasjonsbygger, som skaper åpne og tillitsfulle relasjoner, behandler alle personer rettferdig, og med respekt. Du motiveres av samarbeid og utvikler et klima der personer er innstilt på å dele informasjon. Du er robust og overvinner hindringer og utfordringer gjennom å ha en optimistisk holdning.

FHF tilbyr:

  • Sentral rolle i videreutvikling av det unike samarbeidet mellom næring og forskning innenfor sjømatnæringen
  • Arbeide tett på verdens ledende havbruksbedrifter og FoU-miljø
  • En spesiell mulighet for å bidra til og å tilegne deg kunnskap fra forskningsfronten innenfor havbruk
  • Teambasert arbeidsform
  • Spennende oppfølging av forskningsprosjekter sammen med engasjerte kollegaer   
  • Lønn etter avtale
  • Fleksible arbeidstidsordninger
FHF er opptatt av mangfold og ønsker et samfunn hvor ingen diskrimineres. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke, uavhengig av alder, kjønn, legning, religiøs overbevisning, funksjonshemming og nasjonal eller etnisk bakgrunn. FHF oppfordrer også yngre kandidater til å søke. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli varslet på forhånd.

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF) skal bidra til økt verdiskapning og bærekraft i sjømatnæringen. I dialog med næringen utformer FHF strategier for forskning og utvikling (FoU), tar initiativ til og finansierer FoU-prosjekter og driver en aktiv kommunikasjonsvirksomhet. Hovedkontoret ligger i Oslo, men FHF har også medarbeidere i Trondheim, Tromsø og Ålesund.

Prosjektet Sett Sjøbein er initiert av sjømatnæringen og Nærings- og fiskeridepartementet, og de ansatte i prosjektet sitter i Ålesund og Trondheim. Sett Sjøbein skal styrke og sikre rekrutteringen og kompetanseheving i sjømatnæringen (fiskeri, havbruk, industri). Prosjektet startet opp høsten 2008 og det er to stillinger knyttet til prosjektet. Sett Sjøbein søker nå vikar til en stilling som prosjektmedarbeider med oppstart i januar og varighet til og med september 2016. Det legges i arbeidet vekt på et tett samarbeid med andre virkemiddelordninger, næringsaktører, undervisningsinstitusjoner og opplæringskontor langs kysten.
Les mer om FHF

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vi søker energimontører!Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra veibelysning til kraftfulle høyspentlinjer, sørger vi for
04.09.2024 Øvre Eiker
Vi ser etter deg som vil jobbe med forebyggende sikkerhet i våre bygge- og anleggsprosjekter. Prosjektene spenner seg bredt fra
14.08.2024 Målselv
Vi er på utkikk etter en positiv og engasjert tannhelsesekretær til teamet vårt, som trives med å jobbe tett på
08.08.2024 Stord
Til Nettpartners driftssenter søker vi deg som ønsker å jobbe med dokumentasjon. Du må være klar for en hektisk hverdag
15.08.2024 Fredrikstad
Vil du bli vår ny renholder/ renholdsoperatør på Bardufoss?Forsvarsbygg har nå 4 ledige faste stillinger, som renholder i stillingskode 1129/ renholdsoperatør
12.08.2024 Målselv
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
11.08.2024 Sarpsborg
Er du en elektriker som brenner for faget og ønsker å være i forkant med teknologisk utvikling? Da kan Helset
Fortløpende Bærum
Er du en lærling som er ivrig etter å lære og vokse innen elektrofaget? Hos Helset Elektro får du muligheten
Fortløpende Bærum
Vis alle 28.754 ledige stillinger

Fakta om FHF