<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bjørnsletta skole AKS, Oslo kommune, Utdanningsetaten AKS assistent

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Aktivitetsskolen Bjørnsletta er en trygg og læringsstøttende arena. Vi tilbyr ulike aktiviteter innen målområdene 1. Natur, miljø og bærekraftig utvikling, 2. Kunst, kultur og kreativitet, 3. Fysisk aktivitet, 4. Mat og helse. AKS-assistenter skal i samarbeid med baseledere planlegge og gjennomføre aktiviteter ut i fra dine interesser og kompetanse.
Du vil være med på drive aktivitetsskolen og skape et sted hvor elevene trives, lærer noe faglig og sosiale ferdigheter. Dagen din vil variere mellom å ha klasseansvar, lede en planlagte aktiviteter og støtte elever med ulike behov. I din rolle er det en forutsetning at du er tålmodig, god til å skape gode relasjoner og er en trygg voksen.
AKS Bjørnsletta er i stadig utvikling. Våre ansatte må være engasjerte og bidra med sin faglig kompetanse og interesser inn i tilbudet vårt på Bjørnsletta. 

AKS Bjørnsletta er delt inn i tre baser:

Lillebjørn: 1. - 2. trinn AKS Lillebjørn er basen for de minste barna. Her skal elevene få en trygg overgang fra barnehagen med lærings støttende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter vi har gjennomført er escaperoom, byggmester, dans, kunst og en rekke andre aktiviteter.  

Storebjørn: 3. - 4. trinn AKS  
Storebjørn er basen for 3.-4. trinn. Her får elevene stor frihet til å designe sin egen dag, med varierte læringsstøttene aktiviteter. Storebjørn har et samarbeid med de andre AKSene i nærområdet hvor vi samarbeider med å holde turneringer og aktivitetsdager. Vi ønsker at du som ansatt tar med dine interesser inn i aktivitet, ditt engasjement smitter over på elevene. Eksempler på aktiviteter vi har hatt; klatring, capture the flag, dodgeball, forskerne, teater, Ol, nyhetssending og en rekke andre aktiviteter. Vi har også hatt aktiviteter som tar hele dagen eller på kveldstid som; juleball, hogge juletre og spa.

Hiet: 5. - 6. trinn AKS Hiet er AKS for 5.-6. trinn. Hiet er et oppholdssted for elevene med trygge voksne tilstede, og elevene er med på å forme tilbudet etter deres interesser og ønsker.. Hiet tar med elevene på større utflukter utenfor skolen område igjennom året, som gokart, overnatting, laser tag, kino, SNØ, badeland eller lignende. Dette medfører sene arbeidstider og kurs innen f.eks. livredning.  

Du som ansatt skal sette i gang spontane aktiviteter igjennom uka og engasjerer elevene i lek og mestring.
Større prosjekter og aktiviteter skal planlegges, ferdigstilles og gjennomføres i samarbeid med AKS ledelsen.
Våre baser søker energiske, aktive, kreative og lekende voksne som setter tydelige rammer for elevene. Du samarbeider godt med andre ansatte, ser alle elevene og deres behov, yter det lille ekstra og er et ja-menneske. 

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og gjennomføre planlagte aktiviteter etter Rammeplanen og lokale planer for AKS.
 • Bidra til trivsel og trygghet for barna, samt orden og gode rutiner. 
 • Delta på trinntid, samarbeidstid, personalmøter og avslutninger vi har med elevene/foresatte. 
 • Arbeide selvstendig og i team, være fleksibel og serviceinnstilt.
 • Imøtekomme elevene utifra deres forutsetninger, veilede og sette grenser.
 • Du er med på  følge opp Oslostandarden, Rammeplanen og lokale planer for AKS.

Kvalifikasjoner

 • Relevante kvalifikasjoner og erfaring innenfor et av våre målområder.
 • Erfaring med å planlegge og lede aktiviteter er en fordel.
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
 • Tilsettingen er betinget av godkjent politiattest.
 • Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Personlige egenskaper

 • Du er ansvarsfull, fleksibel og tar initiativ.
 • Du har stor arbeidskapasitet.
 • Du er pålitelig, punktlig og har høy arbeidsmoral.
 • Du har gode samarbeidsevner og er løsning orientert.
 • Du kommuniserer godt og har evne til å etablere gode relasjoner til medarbeidere, elever og foresatte.

Vi tilbyr

 • En lærerik arbeidsdag
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Lønns- og arbeidsvilkår fastsatt i lov- og avtaleverk
 • Fast eller midlertidig ansettelse i forskjellige prosenter fra 35% - 50% (inkludert arbeid i ferier og ikke inkludert i ferier)
 • Kan kombineres med ringevikar på skolen
 • Arbeidstid er fra skoleslutt ca kl 1300 til seinest kl 1700. Jobben lar seg dermed fint kombinere med studier. Vi holder også oppe i ferier.

Kontaktinformasjon

Kine Iljen Ervik, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

0381 Oslo

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Oslo kommune Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon29 Stillingsprosent: 35, 50% Midlertidig Søknadsfrist: 20.12.2023


Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Utdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 700 ansatte. Årlig brutto driftsbudsjett er ca. 14 mrd. kroner. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Tilsetting i grunnskolen eller i videregående skole, i aktivitetsskolen eller for å gi leksehjelp er betinget av det før tiltredelse fremlegges politiattest i tråd med opplæringsloven § 10-9.

Les mer om Osloskolen på https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/

Les mer om Bjørnsletta skole AKS, Oslo kommune, Utdanningsetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.280 ledige stillinger

Fakta om Bjørnsletta skole AKS, Oslo kommune, Utdanningsetaten