Aina Løland
Daglig leder, Jobbfolk As Kontorsted mangler
Jobber i
Jobbfolk As
Jobbfolk As er et bemannings/rekruteringsbyrå som primært jobber med utleie mot faste stillinger. Vi har høyt fokus på våre kunder og deg som jobbs&o...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anette Tverdal
HR-leder
Asplan Viak
Utlandet, Oslo +27
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Helene Langerud
HR
Itera
Oslo, Time
Toril Heglum
Innehaver
Jeg ser etter voksne personer (minst fylt 23 år) som er interessert i en fleksibel jobb som personlig assistent/ funksjonsassistent (dvs. praktisk assistanse i jobbsituasjon). Om du behersker norsk og har førerkort for personbil er du aktuell kandidat. Om du i tillegg er praktisk anlagt, serviceinnstilt og liker varierte arbeidsdager vil jeg gjerne høre fra deg.
Heglum Assistanse og Kompetanse
Time
pma@retyre.no
Daglig leder
reTyre
Oslo, Trondheim
Harald Enersen
Daglig leder
Contento forlag
Oslo, Ålesund
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Astrid Svedérus
HR-sjef
Mogi Sales er et salgsselskap som hjelper andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Vi samarbeider med store og veletablerte selskaper og vekstselskaper innen telekommunikasjon, bank og finans på privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er i vekst, og vi søker i denne forbindelse etter nye medarbeidere til spennende og utviklende salgsstillinger på heltid og deltid på privatmarkedet. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling, karriereutvikling, muligheten til å påvirke din egen hverdag og som vil tjene gode penger.
Mogi Sales AS
Oslo
Cathrine Lie
Daglig leder
Evas Hage Lokalmat AS
Lier
Malene C W Fjeller
Seniorrådgiver
Finansdepartementet
Vis alle