Aina Løland
Daglig leder, Jobbfolk As Kontorsted mangler
Jobber i
Jobbfolk As
Jobbfolk As er et bemannings/rekruteringsbyrå som primært jobber med utleie mot faste stillinger. Vi har høyt fokus på våre kunder og deg som jobbs&o...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anette Tverdal
HR-leder
Asplan Viak
Utlandet, Oslo +26
Helene Langerud
HR
Itera
Oslo, Time
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Toril Heglum
Innehaver
Jeg ser etter voksne personer (minst fylt 23 år) som er interessert i en fleksibel jobb som personlig assistent/ funksjonsassistent (dvs. praktisk assistanse i jobbsituasjon). Om du behersker norsk og har førerkort for personbil er du aktuell kandidat. Om du i tillegg er praktisk anlagt, serviceinnstilt og liker varierte arbeidsdager vil jeg gjerne høre fra deg.
Heglum Assistanse og Kompetanse
Time
Turid Bakkane
Turid Bakkane
Mercell Norge AS
Thomas Rødahl
COO /Faktisk leder
COO /faktisk leder i Kravia AS Vi ser etter mennesker som er interessert i teknologisk utvikling ,er endringsvillig,nysgjerrig og full av energi
Kravia AS
Oslo, Tromsø +2
Linn Braaten
Kommunikasjonsansvarlig
Psykologiforbundet
Oslo
Hugo Jobring
Recruiter
Recruiter at Gartner London. If you are interested in an international career withing b2b sales please add me on Linkedin.
Gartner London
Utlandet, Norge
Linn Hesthag
University Relations Manager
Jeg jobber med rekruttering fra universitet i Norden, kommer fra psykologi bakgrunn og det beste med jobben min er å få snakke med akkurat DEG om hva du kunne tenke deg å jobbe med. Vi ser etter software ingeniører, design og UX og i tillegg kandidater til våre Graduate Program både innenfor salg og supply chain. Ta gjerne kontakt om du vil finne ut mer om hvordan det er å jobbe hos Cisco.
Cisco Systems
Bærum
Kjetil Fredriksen
Daglig leder
Jeg har vært i firmaet i snart 3,5 år og driver avdelingen på Skedsmokorset. Mitt salgskontor i Hamar og Jessheim lå som nummer 1 i divisjonen vår som består av Skandiavia + Baltikum og jeg har planer om å dra kontoret her på Skedsmo til nye høyder. Bli med oss på reisen!
ER SYSTEM avd Skedsmokorset
Lørenskog, Lillestrøm +1
Vis alle