(KarriereStart.no) 

 

Hva er en typisk arbeidsdag for deg?

En typisk dag, i den grad dét eksisterer, er PT-timer fra kl. 06-09, e-post og egentrening på formiddagen, og videre PT-timer fra kl. 13-20 om kvelden. Når det er sagt, så er det store variasjoner innad i ukene, og ukedagene består gjerne også mye av salgsmøter og arbeid med sosiale medier. På kveldstid forflytter arbeidet seg til hjemmekontor og en del kontorarbeid/e-post.

 

Hva liker du best med jobben din?

Variasjonen og friheten til å arbeide slik jeg ønsker med fullt ansvar for egen arbeidshverdag og fremtid. Jeg elsker frihet under ansvar!

 

Hva er de viktigste egenskapene i yrket ditt?

Evnen til å lytte. Tålmodighet. Ydmykhet. Det å se mennesket, aldri å dømme på forhånd.

 

Hva har du av formell utdanning?

PT-utdanning fra Active Education.

 

Hva er det mest utfordredende med å jobbe innen yrket ditt?

Det å utarbeide strategier for å treffe ønsket målgruppe, og generelt å markedsføre og bygge opp innhold mot de man ønsker å treffe. Å arbeide som personlig trener handler ikke bare om arbeidet man leverer, men like mye om arbeidet som fører til muligheten til å gjennomføre timene.

 

Har du noen tips til andre som vurderer å bli personlig trener?

Vær tålmodig. Tør å feile, prøve ulike konsepter og aldri vær redd for å spørre andre om tilbakemeldinger og meninger. Det finnes få fasiter, noe som også burde være en god motivasjon til ikke å være redd for andre og deres meninger. Husk på at det ikke handler om hva du selv liker, men om hva kundene er på jakt etter.


Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger