Protector forsikring

Forsikring / Assuranse

I Protector Forsikring har vi en kultur som er basert på prestasjon, verdistyring og evnen til å tenke nytt og annerledes.

Vi gir dyktige medarbeidere gode utviklingsmuligheter, både gjennom vekst i eksisterende rolle, og mulighet til å utvikle seg i nye roller. Vårt mål er å rekruttere, utvikle og beholde de rette menneskene som kan utfordre oss og gjøre oss enda bedre.

Hvis du ønsker å være med på å endre forsikringsbransjen, vil vi gjerne snakke med deg!

Les mer
Fakta om Protector forsikring
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Etablert år
2004
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Protector forsikring

Protector Forsikring startet opp i 2004 og har siden oppstarten hatt en kraftig vekst; i løpet av de første 13 årene har selskapet vokst organisk til over NOK 5 mrd. i premieinntekter og har rundt 300 ansatte. Protectors fremgang bygger på unike relasjoner til våre samarbeidspartnere og et daglig fokus på kostnads- og kvalitetslederskap. Selskapet ble notert på Oslo Børs i 2007, og vi leverer forsikringsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Utover Norge er Protector også etablert i Sverige, Danmark, Finland og Storbritannia.Protector har bygget opp en skadeforsikringsportefølje i Norge på over NOK 600 millioner og er det mest lønnsomme forsikringsselskapet i Norden de siste ti årene. Vi ønsker nå å styrke vårt Underwriting-team med en person som kan løfte vårt skadeforsikringsområde og bidra til videre lønnsom vekst i Norge. Samarbeid med kollegaer i øvrige nordiske land og Storbritannia er sentralt i utvekslingen av både fagkompetanse og analytiske vurderinger.Hvem er du?Vi er i dag et team på 10 underwritere og 3 risikoingeniører på person- og skadeforsikringsområdet i Norge, og vi søker nå en positiv kollega som tør å utfordre etablerte sannheter. Du har sans for detaljer og evner å vurdere disse i et større perspektiv. Du er nysgjerrig på forhold som påvirker risiko, og hvordan man kan bruke kvantitativ og kvalitativ analyse til å predikere denne. Du er fleksibel av natur og trigges av et høyt arbeidstempo med varierte oppgaver.Hva blir din rolle?Vurdering og prising av risikoprodukterPorteføljeanalyser på ulike segmentnivåerForretningsutvikling gjennom analyse og prosjektbidragVære en lagspiller i et utvidet skadeforsikringsteam på tvers av underwriting, account management og skadeoppgjørHvilke kvalifikasjoner bør du ha?Utdannelse på masternivå eller tilsvarende, gjerne innen økonomi, statistikk, tekniske fag e.l.Både nyutdannede og deg med et par års relevant erfaring oppfordres til å søkeAnalytiske evner og sterk tallforståelseGode Excel kunnskaperGode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntligHva kan vi tilby deg?Meget gode utviklingsmuligheter for den rette personenEt ungt og dynamisk miljø, i et selskap i sterk utvikling og vekstKonkurransedyktige betingelserSentrale lokaler på Aker BryggeVi er opptatt av å finne en person som identifiserer seg med og blir engasjert i Protectors idégrunnlag, visjon, forretningsidé, overordnede mål og verdier. Du bør motiveres av å være Utfordreren, og kjenne deg igjen i verdiene Troverdig, Innovativ, Modig og Engasjert.For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Christoffer Myklevold (Analytiker) på telefon 466 79 014. Adresse: Støperigata 2,0252 Oslo
01.12.2019 Oslo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Adresse

Støperigata 2, 0250 OSLO