<  
>  

Politiet, Sør-Øst politidistrikt

Sør-Øst politidistrikt ble opprettet 1. januar 2016. Distriktet består av fylkene Buskerud, Telemark og Vestfold i tillegg til Jevnaker kommune i Oppland. Distriktet består av 54 kommuner, og strekker seg fra Kragerø i sør til Hemsedal i nord. Det bor ca 700 000 innbyggere i distriktet.

Kriminalitetsbildet i distriktet er sammensatt og mangfoldig. Distriktet har flere knutepunkter for trafikk, både på vei og jernbane. I tillegg har vi ferjeavganger til både Sverige og Danmark og en flyplass Sandefjord Torp lufthavn, med mange daglige nasjonale og internasjonale avganger. Vi har flere store byer, og et populært område for turisme både vintertid og om sommeren.

Administrasjonsstedet for Sør-Øst politidistrikt ligger i Tønsberg. Her vil det også bli etablert en felles operasjonssentral for hele det nye distriktet innen utgangen av 2018.

Våre medarbeidere jobber etter prinsippene i medarbeiderplattformen for politiet som innebærer å være modig, helhetsorientert, vise respekt og være tett på.

Driftsenhet Nord (Vestfold) har ansvaret for polititjenesten i Andebu, Re, Lardal, Hof, Holmestrand og Horten med nærmere 60 000 innbyggere. Horten politistasjon er organisert i en ordensseksjon, etterforskningsseksjon og en sivilseksjon med namsmann.

Som følge av Politireformen, må det påregnes endringer i stillingen og/eller arbeidssted.

Det stilles krav om plettfri vandel, jf politilovens § 18 (søkeren skal fremlegge uttømmende og utvidet politiattest, når man har fått tilbud om eller er innstilt til en konkret stilling, jf politiregisterforskriftens § 36-1, 3. ledd.)

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile befolkningen. Det er derfor et mål å ha en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere flere personer med innvandrerbakgrunn.

Etter at søknadsfristen er gått ut, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosted/arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Vær likevel oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodning ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Relevante vitnemål og attester bes elektronisk vedlagt søknaden. Om dette ikke er praktisk mulig, ber vi om at disse leveres i forbindelse med intervju
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Politiet, Sør-Øst politidistrikt

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Mer om jobbmuligheter i Politiet, Sør-Øst politidistrikt
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Politiet, Sør-Øst politidistrikt

Ingen fakta registrert

Adresse og karthenvisning

Langgata 7 3187 HORTEN