Snillfjord kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Snillfjord er en kommune i Sør-Trøndelag. Den grenser i nordøst mot Agdenes, i sørøst mot Orkdal, mot sørvest mot Hemne og over fjorden i nord mot Hitra. Snillfjord har en sterkt desentralisert struktur, hvor områdene Sunde, Krokstadøra og Ytre Snillfjord er noenlunde like store. Krokstadøra er definert som kommunens sentrum. Snillfjord kommune danner overgangen fra innlandet til kysten og det åpne havet. Her fins både fjell, fjorder og lange strandlinjer. Snillfjord er som skapt for ferie og fritid med gode muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Befolkning 1 022 (2008)
Les mer om Snillfjord kommune
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Snillfjord kommune

Snillfjord, med ca. 1000 innbyggere, er porten til havet og ligger i overgangen mellom hav og fjell i Sør – Trøndelag fylke. Kommunen har gode tjenestetilbud innenfor alle områder, hvorav 3 oppvekstsenter, god barnehagedekning og et omsorgssenter. I kommunen finnes et variert kulturtilbud med mange aktive lag – og foreninger.AllmennlærerKrokstadøra oppvekstsenter (1-10) har ledig 50 % vikariat som grunnskolelærer fra 01.02.19 – 01.06.19Kompetansekrav:Fortrinnsvis søkes det etter pedagog med grunnskolelærerutdanning 1- 7 kl.Det er ønskelig med spes.ped utdanning.Kompetanse innen klasseledelse, og kompetanse i skriftlig og muntlig elevvurderingsarbeid. I tillegg er det viktig for oss at du har forståelse for oppbyggingen av et godt læringsmiljø.Personlige egenskaper vi ser etter:Positivt elevsynLøsningsorientert, selvstendig og ryddigFleksibel og gode samarbeidsevnerGod til å motivere elever Faglig dyktigTydelig og trygg i voksenrollenVi vektlegger gode samarbeidsevner og personlig engasjement.Vi kan tilbyTrivelig arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere Gode pensjons- og forsikringsordninger Gode muligheter for kompetanseutvikling Vanlige kommunale tilsettingsvilkår. Lønn etter avtale eller i henhold til tariff.Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Rektor Sussann Krokstad på tlf.: 902 33 630 / 72 45 71 56.Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Det kreves gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både skriftlig og muntlig.Politiattest må fremlegges ved ansettelse.Elektronisk søknadsskjema på www.snillfjord.kommune.noAttester og vitnemål tas med ved intervju. Søknadsdokumenter vil ikke bli returnert. Søknadsfrist:  17.01.19 Adresse: Snillfjord Web: http://www.snillfjord.kommune.no/
Snarest Snillfjord
Snillfjord, med ca. 1000 innbyggere, er porten til havet og ligger i overgangen mellom hav og fjell i Sør – Trøndelag fylke. Kommunen har gode tjenestetilbud innenfor alle områder, hvorav 3 oppvekstsenter, god barnehagedekning og et omsorgssenter. I kommunen finnes et variert kulturtilbud med mange aktive lag – og foreninger.MiljøterapeutKrokstadøra oppvekstsenter (1-10) har ledig 100 % vikarstilling som miljøterapeut fra 01.04.19 – 20.12.19.Kompetansekrav:Fortrinnsvis søkes det etter vernepleier, men andre med sosialfaglig høgskoleutdanning kan søke.Det er ønskelig at du har erfaring fra miljøterapeutisk arbeid i oppvekstsektoren.Personlige egenskaper vi ser etter:Positivt elevsynLøsningsorientert, selvstendig og ryddigFleksibel og gode samarbeidsevnerGod til å motivere elever Faglig dyktigTydelig og trygg i voksenrollenLønns- og arbeidsvilkårTrivelig arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere Gode muligheter for kompetanseutvikling Medlemskap i KLP med gode pensjons- og forsikringsordninger Lønn etter avtale eller i henhold til tariffVi vektlegger gode samarbeidsevner og personlig engasjement.Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til rektor Sussann Krokstad på tlf: 902 33 630 eller 72 45 71 56.Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Det kreves gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både skriftlig og muntlig.Politiattest må fremlegges ved ansettelse.Elektronisk søknadsskjema på www.snillfjord.kommune.noAttester og vitnemål tas med ved intervju. Søknadsdokumenter vil ikke bli returnert. Søknadsfrist:  17.01.19. Adresse: Snillfjord Web: http://www.snillfjord.kommune.no/
Snarest Snillfjord

Rekrutteringskalender

  • JAN 17
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere