Strand kommune

(Statlig / Offentlig / Kommunal sektor)
Strand kommune ligger i Ryfylke, Rogaland og grenser til Hjelmeland og Forsand. Over fjorden ligger Sandnes, Stavanger, Rennesøy og Finnøy. Kommunen kan skilte med to hovedsentre, Jørpeland, som er administrasjonssenter, og Tau. Jørpeland ble by i 1998, og har cirka 6 000 innbygere mens Tau har 2 500. Kommunen regnes ellers som et utkantstrøk. Kommunen kan tilby vakker natur med både fjell og sjø, attraktive boligtomter og et rikt sosialt og kulturelt liv. Det er et godt utbygd offentlige tilbud både innen skole, kultur og omsorg. Stålverket, Stavanger Steel ble etablert på Jørpeland rundt 1909 og var i mange, mange år en svært stabil og god arbeidsplass for de fleste innbyggerne i Strand. På det meste hadde stålverket rundt 1200 ansatte. Bedriften gikk konkurs i 1978, men er siden reetablert og har i dag navnet Scana Steel. Fiskå Mølle på Fiskå er en annen stor industriarbeidsplass i Strand. Bedriften har hatt en eventyrlig utvikling de senere årene. Strand kommune er også en jordbrukskommune. Strand er også størst i landet når det gjelder produksjon av juletrær. Befolkning 11 010 (2008)
Les mer om Strand kommune

Ledige stillinger hos Strand kommune

 • Vi har ledig ca. 55% fast stilling for vernepleier/sykepleier ved bofellesskap CH.Bofellesskap CH på Jonsokberget skal drives videre som kollektiv for personer med demens, med fast betjening. Beboerne vil ha varierende hjelpebehov. Ledelsen og driften av CH vil være et samarbeid mellom Dementavdelingen og Åpen omsorg Jørpeland i starten, men sykepleier/vernepleier vil inngå i staben på Dementavdelingen.ArbeidsoppgaverHelsehjelp til mennesker i institusjon. Oppgavene er varierte og utfordrende.Stillingen er i turnus, og søker må kunne jobbe dag/kveld, hver tredje helg og høytider.Kvalifikasjoner- Vernepleier-/sykepleierutdanning (off. godkjent) med norsk autorisasjon.- IKT-kunnskap.- Relevant erfaring er ønskelig.Personlige egenskaper- Fleksibilitet.- Faglig dyktighet.- Gode samarbeidsevner.- God etisk praksis, både i arbeid med bruker og i samarbeid med kollegaer.Andre kravMå kunne avlaste andre avdelinger ved behov/ha bakvakt.SøknadStrand kommune bruker elektronisk søknadsprosess. Det er viktig for den videre behandling av din søknad at du legger inn alle relevante data. Det er ikke mulig å legge ved vitnemål og attester. Disse må du ta med til et eventuelt intervju.Søknadsfrist 05.05.2017KontaktpersonJane Mandy L. Moe, virksomhetsleder, tlf: 51 74 24 10, mobil: 913 40 967, jane.moe@strand.kommune.no Adresse: 4100 JØRPELAND
  05.05.2017 Strand
 • TAU SKOLE OG RESAHAUGEN SKOLEVil du være med å bidra positivt i Strandaskolen?Vi har fremdeles noen ledige undervisningsstillinger fra 1.8.17.Fullstendig utlysningstekst med kontaktinformasjon og elektronisk søknadsskjema finner du på våre hjemmesider www.strand.kommune.no. Medium: Agder (Flekkefjords Tidende) Annonsert: 26.04.2017 Adresse: 4100 JØRPELAND
  10.05.2017

Rekrutteringskalender

 • MAI 05
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Viktigheten av gode bilder og eventuelt film!

Vi anbefaler at du laster opp bilder av virksomheten og eventuelt av produktene / tjenestene dere tilbyr. Legg gjerne også til bildebeskrivelser. Bildene vises i stillingsannonser og andre steder hvor dere presenteres.


Vår partner Kubrix Film & Foto er spesialisert innen bedriftsfoto og film for rekruttering og employer branding

Bedrifter som er medlemmer hos KarriereStart.no får gratis konsultasjon, samt halv pris på første oppdrag. Les mer på kubrix.no eller kontakt oss.