<  
>  

Suldal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Suldal er en kommune i Ryfylke, nordøst i Rogaland. Den grenser i nord mot Sauda og Odda, i øst mot Vinje og Bykle, i sør mot Hjelmeland, og i vest mot Vindafjord. Over fjorden ligger Finnøy og Tysvær kommuner. Den er den største kommunen i Rogaland, og landskapet strekker seg fra kyst- og fjordlandskap til dalfører, skoger og uberørte fjellområder. Suldal er en av de store kraftkommunene i Norge. Omtrent 8% av den samlete kraftproduksjonen i Norge foregår i kommunen, og de store damanleggene og Blåsjø er verdt å besøke. Reguleringen har ført til store inngrep i naturen, men også store inntekter for kommunen, som nå får mye av sine inntekter fra kraftproduksjon. Ellers er det et allsidig næringsliv i kommunen. Befolkning 3 826 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere