<  
>  

Tvedestrand kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Tvedestrand er en by og kommune i Aust-Agder. Kommunen ligger mellom Arendal i vest og Risør i øst. Kommunen grenser også til Froland, Åmli og Vegårshei. Tettstedet og administrasjonssenteret Tvedestrand (1 983 innb.) ligger innerst i Oksefjorden, i en trang gryte. Fra kaiene fører to gater opp til forretningsstrøket med den idylliske Tjenna. Bosetningen er spredt innover landet, med mange tettbebyggelser langs kysten. Tvedestrand er ofte referert til som Sørlandets smilehull. Tvedestrand ble ladested i 1836 og var utskipningssted for Næs Jernværk. Tremassefabrikkene på Fostvedt, Gjeving og Songe har spilt en betydelig rolle for Tvedestrand. Verkstedindustrien dominerer, men det er ellers mange små bedrifter innenfor en lang rekke bransjer. Tvedestrand har noen av Aust-Agders beste jord- og hagebruksbygder, med stort husdyrhold, bær- og fruktavl. Tvedestrand er et av de mest søkte turistdistrikter på Sørlandet med en praktfull skjærgård, flere pensjonater og mange hytter. Byen har i de senere årene blitt lansert som både bokby og sjørøverby. Befolkning 5 931 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Tvedestrand kommune

Skolene i Tvedestrand trenger vikarer / tilkallingsvikarer, både lærere og fagarbeidere. Lyngmyr, Songe, Dypvåg, Holt og Tvedestrand og Vestre Sandøya
30.09.2022 Tvedestrand

Rekrutteringskalender

  • SEP 30
    2022
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (47)

Fakta om Tvedestrand kommune