<  
>  

KUPA AS

Management consulting, Konsulenttjenester: Øvrig

KUPA er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap. Vi har kontorsted i Harstad, Narvik, Finnsnes og Tromsø, men jobber stedsuavhengig. Vi er der kunden er, og har kunder fra hele landet. Vår visjon er et innovativt og bærekraftig Nord-Norge, og vårt hovedmål er å skape vekstkraftige bedrifter.

Våre rådgiverteam hjelper oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter, klynger og nettverk med forretningsutvikling, innovasjonsprosjekter, kommersialisering av nye produkter og tjenester, strategi og kvalitet, endringsledelse, finansiering, effektivisere produksjon og utviklingsprosjekter.

Vårt kundeløfte er drivkraft for utvikling. Verdiløftet innebærer at vi skal tilføre kundene kapasitet, kompetanse og nettverk som er viktig for å gjennomføre utvikling og omstilling. Vårt eierskap gir oss en sterk tyngde innen sjømat- og maritim næring, energi- og teknologisektoren– men kundene våre går på tvers av alle bransjer.

Nærmere informasjon på www.kupa.no.

Facta om KUPA AS
Hovedkontor
Harstad
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2005
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Harstad, Tromsø +2

Ledige stillinger hos KUPA AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Harstad, Tromsø, Narvik, Senja

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Leder Innovasjon

Facta om KUPA AS

Adresse

Margrethe Jørgensens vei 13, 9406 Harstad