<  
>  

MatchOffice.no

Eiendom, Digitale tjenester

På MatchOffice.no får du en gratis oversikt over alle ledige kontorer til leie, du lett og effektivt kan finne de rette lokaler til din virksomhet.


Vi formidler kontorlokaler Oslo for alle parter i utleiebransjen - fra private uteleiere til næringsmeglere og eiendomsseleskaper. Det gir deg adgang til et bredt, variert utvalg av kontorlokaler av alle tyer i hele landet. Så enten om du søker et virtielt kontor, en arbeidsplass i et kontorhotell, eget kontor eller et helt kontorbygg, så vil du her kunne finne relevante muligheter, som oppfyller din virksomhets krav til beliggenhet, inventar, størrelse osv.


På MatchOffice.no finner du kun aktuelle annonser, og du kan lett filtrere søket, slik at du finner det kontoret som matcher ditt behov. Om du oppretter en søkeagent, vil du straks få tilsendt en mail når vi laster opp kontorer til leie, som er relevante for deg. Du får dermed en enda lettere of mer effektiv søking, og kan kontakte utleier med det samme, når vi har lokaler som interesserer deg.

 
Fakta
Hovedkontor
C.J. Hambros Plass 2C, 0164, Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2004
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos MatchOffice.no

logo
Åpen søknad – MatchOffice.no
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo
Mer om jobbmuligheter i MatchOffice.no
Muligheter innen ulike yrker
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
184 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Kontaktperson

Finn ledige kontorlokaler til leie

Fakta om MatchOffice.no