<  
>  

MatchOffice.no

Eiendom / Eiendomsmegling, Internett tjenester / E-handel

På MatchOffice.no får du en gratis oversikt over alle ledige kontorer til leie, du lett og effektivt kan finne de rette lokaler til din virksomhet.


Vi formidler kontorlokaler Oslo for alle parter i utleiebransjen - fra private uteleiere til næringsmeglere og eiendomsseleskaper. Det gir deg adgang til et bredt, variert utvalg av kontorlokaler av alle tyer i hele landet. Så enten om du søker et virtielt kontor, en arbeidsplass i et kontorhotell, eget kontor eller et helt kontorbygg, så vil du her kunne finne relevante muligheter, som oppfyller din virksomhets krav til beliggenhet, inventar, størrelse osv.


På MatchOffice.no finner du kun aktuelle annonser, og du kan lett filtrere søket, slik at du finner det kontoret som matcher ditt behov. Om du oppretter en søkeagent, vil du straks få tilsendt en mail når vi laster opp kontorer til leie, som er relevante for deg. Du får dermed en enda lettere of mer effektiv søking, og kan kontakte utleier med det samme, når vi har lokaler som interesserer deg.

 
Fakta om MatchOffice.no
Hovedkontor
C.J. Hambros Plass 2C, 0164, Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2004
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos MatchOffice.no

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Finn ledige kontorlokaler til leie

Fakta om MatchOffice.no