<  
>  

Cavotec Micro-control

Industri og produksjon, Høyteknologi / Elektronikk
Cavotec Micro-control AS utvikler og produserer industrielle radiofjernstyringer for det internasjonale markedet. Selskapet har betydelig eksportandel og det forventes ytterligere vekst. Bedriftens ambisjon er å bli en av de ledende aktørene i bransjen. Selskapet omsatte for ca. 72 mill. kr. i 2008. Cavotec Micro-control AS har pt. 55 ansatte med meget høy faglig kompetanse. Det er et sosialt og godt miljø og bedriften er lokalisert på Stjørdal nær Trondheim lufthavn Værnes. Selskapet er i ferd med å bygge nytt industribygg og beregner innflytting høsten 2010. Cavotec er en internasjonal industrigruppe med selskap i mer enn 30 land. Gruppen omsatte i 2008 for ca 1,2 mrd.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Cavotec Micro-control

Adresse

Wesselsv. 2 Postboks 284 7501 Stjørdal