<  
>  

Bjørknes Høyskole

Forskning og utvikling

Bjørknes Høyskole ligger midt i Oslo ved St.Hanshaugen, en populær og trendy bydel, bare 5 minutter fra Oslo sentrum. Over 300 studenter velger våre studier i Oslo hvert år.

Varierte fagmuligheter på bachelor- og masternivå
Vi tilbyr fag som freds- og konfliktstudier, medier og kommunikasjon, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, bachelor i ernæringsfyiologi, medisinstudier med ett år i Oslo og fem år i Slovakia eller Ungarn, samt to masterprogram i International Studies og Peace and Conflict Studies. I tillegg har vi tre ulike kveldskurs i praktisk filosofi (menneskesyn, etikk og kommunikasjon). Vi jobber for tiden med et nytt årsstudium i psykologi og har ulike intensivkurs i biologi, kjemi, studieteknikk og ungarrsk språk og kultur.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole er en innovativ og fremtidsrettet høyskole i sterk vekst. Høyskolen ble etablert i 2007 og vi underviser i
03.11.2021 Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Bjørknes Høyskole AS
Lovisenberggata 13
0456 OSLO

Tlf .23 23 38 20
Fax: 23 23 38 21
E-post:hoyskole@bjorknes.no