AXO Finans

Bankvirksomhet
Axo Finans AS ble etablert i 2009, og har siden vokst til å bli den største låneformidleiren i Norge .I 2012 formidlet vi lån og kreditter til privatmarkedet for nærmere 600 millioner kr og hadde en omsetning på 25 millioner kroner. I 2013 fortsetter vi veksten inn i nye markeder og produktområder.
Axo Finans AS. Fridtjof Nansens Plass 6, 0160 Oslo. Tel +47 22 86 74 00. wvw.axafinan .no
Les mer om AXO Finans
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos AXO Finans

Axo Finans er i vekst og trenger en dyktig frontend utvikler som ønsker å være med å utvikle selskapet. Vi trenger Norges råeste front-end utvikler som skal sikre at vi går fra gode til helt eksepsjonelle løsninger for kundene våre.Du blir en del av et motivert team, og vil jobbe tett sammen med markedsavdeling, eksterne samarbeidspartnere og resten av IT. Det forventes at du bidrar med nye ideer og løsningsforslag til både nye og eksisterende løsninger. Miljøet er nordisk, med stor kontaktflate mot ledende aktører innen markedsføring/martech og bank- og finansmiljøer i Norge og Sverige.Om du ønsker en stilling hvor du får masse ansvar fra først stund, opplever svært kort vei fra ide til sluttbruker, og har lyst til å virkelig kunne vise at du duger, ikke nøl med å ta kontakt med oss!Ønskede kvalifikasjonerStålkontroll på å bygge superraske, funksjonelle, pene og vedlikeholdbare websider for mobil og andre dingserRacer i javascript og ulike javascript rammeverkHøy SEO-forståelseLiker både å tweake og teste, samt lage helt nye løsningerProaktiv med brennende ønske om å forbedre våre kundeløsningerGjerne kreativ og syns det er gøy å komme opp med designforslagPHP er bonus men ikke et kravPersonlige egenskaperDu er proaktiv og nytenkendeTrives med ansvar og høyt tempoSelvstendig og initiativrikUtadvendtLiker å ha mange baller i luftenGode kommunikasjonsevner på norsk eller svensk samt engelskVi tilbyrKonkurransedyktige betingelser, bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordningerHøy grad av fleksibilitetSupre kontorer i Oslo sentrumFritt valg av dingser du trenger for å få jobben gjortMasse spennende oppgaver, ofte i samarbeid med ledende nisjeleverandører og markedsføringspartnereRom for å vokse sammen med Axo FinansRekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med People4you, og alle søknader og henvendelser skal rettes til People4you. Adresse: Fridtjof Nansens Plass 7,0160 Oslo
02.04.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

0160 OSLO