<  
>  

Inmeta Consulting

Konsulenttjenester: IT

Inmeta er et av Norges ledende IT-konsulentselskaper. Vi er 150 dedikerte medarbeidere som jobber innenfor områdene; IT-rådgivning, interaktiv, utvikling og Information Management/ Business Intelligence. Gjennom våre leveranser av moderne og solide IT-løsninger støtter vi opp om våre kunders langsiktige forretningsmål. Vår virksomhet kjennetegnes av spennende prosjekter hos et stort spekter av kunder, og solid faglig utvikling i et unikt kompetansemiljø preget av samarbeidsånd. Vi er godt etablert med kontor i Oslo, Trondheim og Hamar.

Fakta om Inmeta Consulting
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Inmeta Consulting

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Inmeta Consulting
Jobbmuligheter i Inmeta Consulting

Har du lyst til å jobbe i et miljø hvor faglig kompetanse står sterkt? Hvor idéer og forslag blir mottatt med entusiasme?

I Inmeta vil du komme inn i et faglig tungt miljø som gir deg god oppfølging og spennende utfordringer. Vi har en flat organisasjonsstruktur og tror at dette gir oss alle en mulighet til å påvirke det arbeidet vi gjør og hvordan vi jobber sammen. 

Vi ønsker å bygge en felles og tydelig kultur der trygghet, samhold og trivsel er nøkkelverdier. Høsten 2013 tok vi turen til Spania sammen og i tillegg leier vi Bislett Stadion for å gjennomføre vår egen Mesternes Mester – for å nevne noe.

Finner du ikke en stilling som passer for deg, men er fortsatt interessert i Inmeta og mulige karrieremuligheter? Da må du absolutt ta kontakt, enten du har lang bransjeerfaring eller er nyutdannet. 

Bli kjent med Inmeta Consulting

Bildegalleri

Kontaktperson

Rekrutteringsansvarlig

Filmer

Fakta om Inmeta Consulting

Adresse

Avdeling Oslo: 

Inmeta Consulting AS 

Sandakerveien 114a 

0484 Oslo 

Avdeling Tondheim: 

Inmeta Consulting AS 

Pirstredet 

7010 Trondheim