<  
>  

Averøy kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Averøy er en øykommune på Nordmøre i Møre og Romsdal. Den ligger ut mot Norskehavet og er ellers omgitt av fjordarmer. I øst er kommunen Kristiansund, i sør ligger Gjemnes og i vest Eide. Atlanterhavsveien er fastlandsforbindelsen mot sør, til Eide. Veien er bygd over flere øyer og bruer og er kåret til århundrets byggverk i Norge. Fra Bremsnes i nordøst er det fergeforbindelse til Kristiansund. Denne vil etter planen erstattes med Atlanterhavstunnelen i første kvartal 2009, noe som vil gi fastlandsforbindelse på begge ender av øya. Befolkning 5 417 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Averøy kommune

Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Vi tilbyr sommerjobb til ungdommer mellom 16 (i løpet av 2021) og 21 år som
19.04.2021 Averøy

Rekrutteringskalender

  • APR 19
    2021
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere