<  
>  
Anne Marie Marie Lofthus
CEO / Daglig Leder Stavanger, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Markedskonsulent / Frilanser i Online Markedsføring og Sosiale Medier

• Marketing strategy & Inbound Marketing
• Creative & Innovation workshop (facilitating)
• Social Media Management + Content creation
• Facebook and Instagram campaigns
• Sales and Marketing Material
• Lead and Sales Pages
• Email campaigns
• E-books creation
• PR. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 6
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Stavanger Oslo Vis alle
Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Anne Marie Marie Lofthus
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Anne Marie Marie Lofthus, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2018 Nåværende Eier / Freelancer, Infinity Marketing and Innovation AS
Fast ansettelse, Heltid Stavanger
Hjelper mindre bedrifter til å vokse ved å tilby: • Coaching for start-ups • Marketing & Inbound Marketing Strategy • Creative & Innovation workshop (facilitating) • Social Media Management + Content creation • Facebook and Instagram campaigns • Sales and Marketing Material • Lead and Sales Pages • Email campaigns • E-books creation • PR
   
des 2016 des 2017 Start-up Advisor, Ineosito
Prosjekt / Engasjement, Heltid Stavanger
Satsing fra Sub Sea Services AS. Prosjektet gikk ut på å bygge opp Ineosito som et investeringsselskap og partner for for start-up selskap i regionen. Mye av jobben gikk på nettverksbygging, sourcing av selskaper i scale-up / kommersialiseringsfasen og bistå i denne prosessen med forretningsutvikling, prosjektplaner, forberedelse til kommersialsiering, markedsføringsstrategier og aktiviteter. Det var også faser med Due Dilligence, markedsundersøkelser og investeringsanalyser. Fra Januar 2017 jobbet jeg tett med Reemsys AS og som prosjektleder for denne satsningen som Ineosito investerte i høsten 2017.
   
aug 2015 nov 2016 Konsulent, EYE-SHARE
Fast ansettelse, Heltid Stavanger
Salg av eye-share produktene og utvikling av eksisterende og nye partnernettverk i det norske og det internasjonale markedet. Jobbet i den sammenhengen med følgende: Salg: Presentasjoner, demonstrasjoner, tilbud, oppfølging og signering av avtaler Eksisterende partnere: Dialog, samarbeid på kundearrangementer Etablere nye partnere: Presentasjoner, demonstrasjoner, kommunikasjon og partneravtaler Endel reisevirksomhet for kunde og partnermøter. Sverige, Tyskland og Nederland.
   
mar 2013 jul 2015 Prosjektleder, Høydepunkt Arrangementsservice AS
Fast ansettelse, Heltid Stavanger
Utvikling, salg, produksjon og prosjektledelse av bedrifts eventer; konferanser, kick-offs, julebord, jubileum, teambuildinger, reiser og kundearrangement. Utvikling av konsepter for kundene, planlegging av konseptene og utførelse av eventene som ansvarlig prosjektleder. Det var viktig å hele tiden kunne presentere nye og innovative ideer og planer for kundene. Gode og viktige samarbeid med leverandører i regionen. Ansvarlig for alle detaljer i leveransen og budsjetter. Viktig med godt teamarbeid og ledelse av de andre på teamet, både medarbeidere fra HP og leverandører / innleide. Kunder inkluderte blant annet: Statoil, Archer, Songa, ABB, Lyse +++ Alle eventer ble evaluert og gjennomsnittet på evalueringene låg på 4,9 (av 5)
   
okt 2009 des 2012 Marketing Manager, DELTEK
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Ansvarlig for markedsstrategi / plan og budsjettering for Norge. Utvikling av reklamemateriell, plassering, Nyhetsbrev, epost kampanjer, PR, innhold til websider, sosiale medier og SEO & kommunikasjon med kunder. Ansvarlig for CRM system. All korrespondanse med reklamebyrå og andre byrå. Planlegging og utførelse av kundearrangement. Møter og samarbeid med andre markedsavdelinger i Skandinavia og årlige møter på hovedkontoret i Washington, USA.
   
jan 2007 sep 2009 Senior Client Manager, Premiere Global Services
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Salg, opplæring og rådgiving til kunder i bruk av webkonferanser. Tilbud, anbud, opplæring, utrulling av systemer. Ansvarlig for Key Accounts. Teamleder for SMB Team.
   
jan 2005 des 2006 Markedskoordinator, Weber Saint-Gobain
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Ansvarlig for utvikling av markedsmateriell blant annet utvikling av emballasje, annonser og reklamefilmer. Tett kontakt med reklamebyrå, mediebyrå og fotografer. Koordinere innhold med produktansvarlige og byrå. Planlegging av både interne event og store kunde/partnerevent. Utarbeidelse av interne kampanjer og plakatmateriell. Ansvarlig for foto til produktbanken. Bruk av både indesign og photoshop. Tett samarbeid og jobb for sponsoravtalen med landslaget i langrenn for kvinner. (Sponset av LECA) Jobbet i prosjekt for murhusavdelingen. Diverse administrativt arbeid og utarbeidelse av markedsmateriell.
   
feb 2002 des 2004 Linjeoperatør eksport, MSC Norway
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Linjeoperatør og ansvarlig for last til EMEA og Afrika. Planlegging og koordinering direkte med kunder og agenter. Kommunikasjon med havner, transportører og båter. Fortollingspapirer, dokumenter (B/L), fakturering og oppgjør / beregning av skipninger (båter). Salg og oppfølging av store og direkte kunder og agenter.
   
UTDANNING
aug 2011 jun 2018 Executive master of Management, Handelshøyskolen BI i Oslo
Mastergrad (annen)  Stavanger 
3 årig Executive Master of Management - Prosjektledelse - Samspill og Ledelse - Innovasjon (Nyskaping og Kommersialisering)
Karakternivå: Topp 20%
B
   
jan 1999 des 2001 INTERNASJONAL MARKEDSFØRING bachelor (Økonomi, marked og administrasjon), Handelshøyskolen BI i Oslo
Bachelor  Oslo 
Bachelor of business, majoring in marketing Australia, La Trobe University
Karakternivå: Topp 30%
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Kommunikasjon, tekst og PR
Lanseringskampanjer
Reklame
Sosiale medier
Event og bevertning
Event Management
Ledelse og organisasjonsutvikling
Merkevarebygging
Prosjektledelse
Salg og markedsføring
Digital markedsføring
Kampanjeutvikling
Salg (b2b)
Markedsføring
Sosiale ferdigheter og kompetanser Utadvendt, profesjonell,
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Strukturert Analytisk
Tekniske ferdigheter og kompetanser Teknisk kompetanse i all type Sosiale medier verktøy og annonseverktøy Indesign Photoshop Illustrator Prosjekt og Samhandlingsverktøy Håndterer en rekke CRM og ERP systemer
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Kreativ Innovatør Utvikling av innhold til sosiale medier tekst / bilde / vieo
Andre ferdigheter og kompetanser Førstehjelp Presentasjon Foto
   
Annen info
Interesser
Volleyball
Friluftsliv
crossfit
mat og vin
re
Reise
Førerkort
Førerkort klasse B