<  
>  

Elektriker i GK

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag. 

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. I GK drives vi av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. For det er handlinger som teller.

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
La oss knytte kontakt
Vi er alltid på utkikk etter flinke og engasjerte mennesker. Registrer deg her for å bli oppdatert på muligheter, eller legg igjen en åpen søknad.

Knytt kontakt med oss
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Ledige stillinger - Elektriker
logo
Lærlinger - Elektro
SØK LÆRLINGPLASS I ELEKTROFAGET NÅ. Elektrofaget spenner bredt og som elektrolærling i GK kan man få kompetanse innen en rekke elektrofaglige områder, blant annet elenergi og automatiseringssystemer. Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG2 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her.
01.04.2024 Bergen +7
logo
Elektriker
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. På grunn av mange spennende avtaler og rammeavtaler i årene som kommer ønsker vi å styrke vår avdeling med flere elektrikere. Har du fagbrev som elektriker, og trives med å jobbe som elektriker? Da vil vi gjerne se din søknad!   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, gjøre ulike sosiale aktiviteter og dra nytte av den store fagkompetansen avdelingen vår innehar. Vi ser verdien av å balansere jobb og privatliv, derfor får du legge opp hverdagen din selv slik at du trives hver dag på jobb. For det at du trives i hverdagen, er viktig for oss. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Påvirkning over egen hverdag, og ansvar og frihet for å løse arbeidsoppgavene Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Arbeidsoppgaver: Som elektriker arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, store som små. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Avhengig av din erfaring vil arbeidsoppgavene blant annet være: Variert arbeid innenfor privat- og bedriftsmarked Prosjektarbeid innenfor privat- og bedriftsmarkedet Ansvarlig for egne kunder og serviceprosjekter Ivareta selskapets HMS -og kvalitetsrutiner   Kvalifikasjoner og egenskaper: Fagbrev i elektrofaget er et krav Førerkort kl. B Fleksibilitet Trives med selvstendig arbeid Serviceinnstilt og kundeorientert Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA). I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   Virker dette som noe du kunne tenke deg? Ta kontakt med avdelingsleder Poja Saleh på telefon 477 06 000 eller e-post: poja.saleh@gk.no for en uforpliktende prat, eller send oss en enkel søknad via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 3.mars. Søknader behandles fortløpende.
03.03.2024 Bergen
logo
Elektriker
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å styrke vår avdeling på Kjeller med flere elektrikere. Har du fagbrev som elektriker, og trives med å jobbe som elektriker? Da vil vi gjerne se din søknad!   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, gjøre ulike sosiale aktiviteter og dra nytte av den store fagkompetansen avdelingen vår innehar. Vi ser verdien av å balansere jobb og privatliv, derfor får du legge opp hverdagen din selv slik at du trives hver dag på jobb. For det at du trives i hverdagen, er viktig for oss. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Påvirkning over egen hverdag, og ansvar og frihet for å løse arbeidsoppgavene Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Arbeidsoppgaver: Som elektriker arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, store som små. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Avhengig av din erfaring vil arbeidsoppgavene blant annet være: Variert arbeid innenfor privat- og bedriftsmarked Prosjektarbeid innenfor privat- og bedriftsmarkedet Ansvarlig for egne kunder og serviceprosjekter Ivareta selskapets HMS -og kvalitetsrutiner   Kvalifikasjoner og egenskaper: Fagbrev i elektrofaget er et krav Førerkort kl. B Fleksibilitet Trives med selvstendig arbeid Serviceinnstilt og kundeorientert Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA). I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   Virker dette som noe du kunne tenke deg? Ta kontakt med serviceleder Magnus Kaborg-Husbyn på telefon  922 37 363 eller e-post: magnus.kaborg-husbyn@gk.no for en uforpliktende prat, eller send oss en enkel søknad via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 3. mars. Søknader behandles fortløpende.
03.03.2024 Lillestrøm
logo
Serviceelektrikere til Asker
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. Avdelingen vår i Asker opplever økt oppdragsmengde, og vi vil styrke oss med flere elektrikere som ønsker å jobbe med varierte serviceoppdrag i Asker og omegn! Har du fagbrev som elektriker? Da vil vi gjerne se din søknad! Som elektriker hos oss må man beherske å se sammenhengen mellom flere tekniske fag, koordinere og innhente korrekt ressurs for å løse oppdragene. Dette medfører varierte arbeidsoppgaver hvor ingen dager er like, og man får i tillegg brynt seg på fagkompetanse. Du er spydspissen i all samhandling med kunder, og dette bør derfor ligge hjertet ditt nær. I tillegg blir du en del av en avdeling med fagfolk som er stolte av yrket sitt, som trives der det er høyt under taket, og hvor det samtidig er rom for en god prat.   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. Vi har ulike sosiale aktiviteter, hvor vi kan være sosiale med hverandre uavhengig av hva vi jobber med. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Sosiale aktiviteter både på avdeling, men også på tvers av fagene på kontorstedet Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: Som elektriker arbeider du selvstendig i ulike type serviceoppdrag, store som små. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Avhengig av din erfaring vil arbeidsoppgavene blant annet være: Variert servicearbeid innenfor privat- og bedriftsmarked Prosjektarbeid innenfor bedriftsmarkedet Ansvarlig for egne kunder og serviceprosjekter Ivareta selskapets HMS -og kvalitetsrutiner   Kvalifikasjoner: Fagbrev som elektriker (gr. L) Førerkort kl. B Serviceinnstilt og kundeorientert Trives med selvstendig arbeid Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen liker du å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du er strukturert i arbeidsmåte og er stolt av faget ditt! Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden. I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   For mer informasjon om stillingen, kontakt Serviceleder Simen Fagerhøi, tlf 909 50 890. Hos oss kan du søke uten CV og søknadsbrev, vi ber isteden om at du svarer på et par korte spørsmål. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknader behandles fortløpende, med søknadsfrist 10. mars.
10.03.2024 Asker
logo
Elektrikere (sterk- og svakstrøm) til serviceoppdrag
STERK- OG SVAKSTRØMSELEKTRIKERE TIL SERVICEOPPDRAG I TRONDHEIM Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg.Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. På grunn av økende oppdragsmengde og flere spennende rammeavtaler ønsker vi å styrke vår avdeling med flere elektrikere både på sterk- og svakstrøm. Har du fagbrev som elektriker? Da vil vi gjerne se din søknad!  Som elektriker hos oss må man beherske å se sammenhengen mellom flere tekniske fag, koordinere, og innhente korrekt ressurs for å løse oppdragene. Dette medfører varierte arbeidsoppgaver hvor ingen dager er helt like, og man får i tillegg brynt seg på fagkompetanse. Du er spydspissen i all samhandling med kunder, og dette bør derfor ligge hjertet ditt nær. I tillegg blir du en del av en avdeling med fagfolk som er stolte av yrket sitt, som trives der det er høyt under taket, og hvor det samtidig er rom for en god prat.   HVORFOR VELGE GK Vår avdeling er preget av kort vei til beslutningstakere, og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. Vi samles ofte sosialt med hverandre uavhengig av hva vi jobber med. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring. Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode. Vi samles sosialt både på avdeling, men også på tvers av fagene på kontorstedet. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med gode telefon-, pensjon- og forsikringsordninger. Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   ANSVARSOMRÅDER Som elektriker jobber du selvstendig i ulike typer serviceoppdrag, store som små. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med høye krav til kvalitet og sikkerhet. Avhengig av din erfaring vil arbeidsoppgavene blant annet være: variert servicearbeid innenfor privat- og bedriftsmarked prosjektarbeid innenfor privat- og bedriftsmarkedet å ha ansvar for egne kunder og serviceprosjekter å følge selskapets HMS -og kvalitetsrutiner   KVALIFIKASJONER Fagbrev som elektriker (gr. L eller gr. S) Førerkort kl. B beherske norsk skriftlig og muntlig I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   HVORDAN SØKE Hos oss kan du søke uten søknadsbrev, vi ber isteden om at du svarer på et par korte spørsmål. CV kan også ettersendes hvis du ikke har den for hånden. Søknadsfrist er snarest og vi tar kontakt med kandidater løpende. For mer informasjon om stillingen, kontakt avdelingsleder Trond Fiksdal, tlf 95 05 70 02.
Snarest Trondheim
logo
Autorisert elektroinstallatør
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner. Vår serviceavdeling i Bergen er i sterk vekst! Vi har derfor mye spennende på gang, og ser nå etter deg som er autorisert elektroinstallatør, og ønsker å lede noen av fagfolkene våre innen elektro. I GK har vi et solid landsdekkende nettverk med autoriserte elektroinstallatører hvor man sammen og deler kunnskap og erfaringer. I tillegg vil du jobbe tett med avdelingsleder og fagmiljøet på elektro. Du blir del av et allerede godt etablert elektromiljø og vi håper du vil oppleve en arbeidshverdag fylt med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. Vi legger vekt på å skape et godt arbeidsmiljø der våre medarbeidere kan trives og samarbeide på tvers av ulike fagområder   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker der vi samarbeider på tvers av fag. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, gjøre ulike sosiale aktiviteter og dra nytte av den store fagkompetansen avdelingen vår innehar. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Du får bidra til å utvikle avdelingens strategi og satsingsområder Du får konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Du får muligheter for faglig og personlig utvikling i et tverrfaglig miljø Du får fleksibel arbeidstid som gir deg friheten til å tilpasse dagen din Du får bil- og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Arbeidsoppgaver: Faglig ansvarlig for at gjeldende lover, forskrifter, standarder og tekniske spesifikasjoner ivaretas under prosjektering og installasjon av elektriske anlegg Ansvarlig for å vedlikeholde og videreutvikle foretakets internkontroll på arbeid på elektriske anlegg Personalansvar for faste montører Tett samarbeid med avdelingsleder når det kommer til å jobbe ut mot markedet i Bergen og omegn   Kvalifikasjoner: Autorisert elektroinstallatør Interesse eller erfaring fra det å lede andre Førerkort kl. B Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier, inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA). For å lykkes og trives i denne rollen tror vi at du har en sterk interesse elektrofaget og at du evner å se ulike muligheter fra et faglig perspektiv. Du er opptatt av at medarbeiderne skal føle seg sett og du forstår de utfordringene de står i. Du liker å motivere samtidig som du skaper forståelse for felles mål avdelingen og selskapet setter seg. Du er resultatorientert og trives med å være en rådgiver og sparringpartner for kollegaene dine. I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   Virker dette som noe du kunne tenke deg? Ta kontakt med avdelingsleder Poja Saleh på telefon 47 70 60 00 eller e-post: poja.saleh@gk.no for en uforpliktende prat, eller send oss en enkel søknad via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 10.mars.
10.03.2024 Bergen

Inkludering og mangfold i GK

Vi verdsetter inkludering og mangfold for å skape en god arbeidsplass. Vi inspireres av ulikheter, og gjennom åpenhet, respekt og samhandling bygger vi gjensidig tillit. Slik jobber vi med inkludering og mangfold i GK.

Les mer

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Nøkkeltall i GK
3000
Ansatte
221
Lærlinger
100
Kontor
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Team GK | Handlinger som teller

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. For det er ikke tanken som teller, men våre handlinger. Det er den enkeltes innsats som gjør at vi sammen lykkes og leverer godt. Sammen bruker vi våre styrker, både som mennesker og kolleger. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et team.

Et klimaforbilde

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om vår visjon og våre verdier

Hvem er vi?

Bli bedre kjent med menneskene bak Team GK. Sammen bruker vi våre styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er våre handlinger som teller.

Les mer om Team GK

 

 

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om GK

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.