Om oss
Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2021 er våre 22 restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?
Derfor lykkes vi
Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt -- så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst -- stolthet over å få til noe stort sammen.
Start din egen restaurant
Sabrura skal bygges videre på franchise, og vi er alltid på utkikk etter deg som har guts til å starte egen restaurant. At vi er et veletablert suksesskonsept med en svært godt utviklet serviceorganisasjon gir deg som gründer god forutsetning til å lykkes. Du får grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape en lønnsom og populær restaurant og arbeidsplass.
Bitastad -- selskapet bak selskapet
Sabrura er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter.
Bitastad AS kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene.
Er du klar?
Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å bli kjent med deg.
Les mer om
Sabrura Sticks & Sushi