<  
>  

Trainee i NTE

Ønsker du å bli kastet ut på dypt vann med fullt sikkerhetsutstyr? Hvert år tar NTE inn en intern Trainee!
Stillingstype
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Utdanningsnivå
Mastergrad eller høyere
Trainee i NTE

Er du ferdig med din mastergrad og lurer på hva nå? NTE tar hvert år inn traineer som får unik opplæring og arbeidslivserfaring.

Trainee-programmet er for nyutdannede med minst 5 års utdanning fra universitet/høgskole. Programmet går over 1 år, og i løpet av denne perioden skal du som trainee ha vært innom alle forretningsområdene i NTE. Som trainee får du god faglig og personlig oppfølging med opplæring og praksis innenfor flere deler av virksomheten.

Det er mange nyutdannede ingeniører som søker seg til trainee-stillingen i NTE, men vi ønsker også kandidater med annen faglig bakgrunn.

 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE)
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Opplæringsleder
Les mer om muligheter hos Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE)
Om Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE)

Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk Holding AS er et av landets største e-verk - både som kraftprodusent, kraftomsetter og netteier. Kjernevirksomheten er energiproduksjon og -omsetning, nett, elektroentreprise og telekommunikasjon.

NTE er organisert som et konsern med Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk Holding AS som morselskap. NTE eies i sin helhet av Nord-Trøndelag fylkeskommune. Selskapet har hovedkontor i Steinkjer og i tillegg butikker, produksjonsanlegg, enheter for nettdrift og installasjonsavdelinger/enheter over hele Nord-Trøndelag fylke og en enhet i Trondheim.

NTE har 82.400 målte strømanlegg. Konsernet har til sammen rundt 750 ansatte og en årlig omsetning på i størrelsesorden 3,5 milliarder kroner.