<  
>  

Lyngdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lyngdal er en kommune i Vest-Agder, en av landets sørligste kommuner. Lyngdal grenser til Farsund i vest, Kvinesdal og Hægebostad i nord, og Audnedal og Lindesnes i øst. Et av de mer spesielle geografiske forholdene ved Lyngdal, er de tre store fjordene i kommunen. Lyngdalsfjorden har en samlet lengde på 32 km. Grønsfjorden er 12 km lang. Rosfjorden, som på grunn av sitt høye saltinnhold sjelden fryser, er 11 km lang. Dette er svært gunstig med tanke på skipsanløp og er nok en av grunnene til havna i Holmsundet har blitt Vest-Agders nest største havn etter Kristiansand. Næringslivet i kommunen består foruten primærnæringer, av variert industri, service- og handelsvirksomheter og turisme. Kommunen har flere mellomstore industribedrifter, og har i de siste årene også blitt et handelssentrum for Listerregionen. Naturen gir rom for mange spennende aktiviteter og har bidratt til at Lyngdal er en populær turistkommune. Befolkning 7 573 (2008)
Fakta om Lyngdal kommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
26.09.2023
Lyngdal
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Lyngdal kommune

Flekkefjord og Lyngdal søker engasjerte kommuneoverlege(r) som liker å jobbe tverrfaglig. Hovedoppgavene følger av det samfunnsmedisinske fagområdet, men utover det
26.09.2023 Lyngdal

Rekrutteringskalender

  • SEP 26
    2023
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (46)