<  
>  

Narvik kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Narvik kommune ligger innerst i Ofotfjorden lengst nord i Nordland. Kommunen grenser i vest til Evenes på nordsida av Ofotfjorden og til Ballangen på sørsida av Ofotfjorden, i nord grenser Narvik til Troms-kommunene Skånland, Gratangen, Lavangen og Bardu. I øst og sør ligger Sverige.

Byen har fra 1902 vært den viktigste havn for utskiping av jernmalm fra LKABs gruver i Kiruna. Jernmalmtransporten på Ofotbanen er i dag i kraftig vekst, også selskapet Northland Resources etablerer nå malmhavn i Narvik.


Med havnas strategiske beliggenhet og gode infrastruktur ligger forholdene også til rette for alle typer containerbasert last. Godstogrutene Arctic Rail Express og North Rail Express er viktige godstogruter fra Oslo til Narvikvia Sverige. Ofotbanen er også viktig for byens og regionens reiseliv.

Narvik er et handelssentrum og en skoleby. Narvik videregående skole tilbyr utdanning innenfor de aller fleste programområdene. Høgskolen i Narvik er den teknologiske høgskolen i Nord-Norge og en motor i utviklinga av byen som teknologisenter i landsdelen. Narvik har fantastiske muligheter for friluftsliv fra fjord til fjell. Narvikfjellet tilbyr alpinbakker og nedfarter i verdensklasse og er en av landets vakrest beliggende alpinbakker. Her er det mulig å stå på ski fraover 1000 moh til nesten havnivå. Anlegget er kåret til Norges og skandinavias beste off piste. Et rikt og variert kulturliv preger kommunen og region. Vinterfestuka i Narvik er blant Nordkalottens største kulturfestivaler.

Befolkning: 18 470 innbyggere (2012)

 

Antall ansatte

Narvik kommune har pr. 31.12. 2011 1435 ansatte fordelt på 1228 årsverk. Kommunen har flat organisasjonsstruktur med 40 tjenesteproduserende driftsenheter og 6 støtteenheter direkte under Rådmannen.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Narvik kommune

Org. nr: 959469059 Stillingsident: 4260927150 Presentasjon av stillingen:Har du sterkt engasjement samt bred erfaring fra HR? Ønsker du å være med å videreutvikle HR-området i Narvik kommune? Da er dette jobben for deg.Vi søker en utviklingsorientert lagspiller med høy kompetanse innenfor HR-feltet. Når du er på plass vil vårt team telle 11 personer. Du vil jobbe med ulike områder innenfor fagfeltet basert på din kompetanse- og erfaringsbakgrunn. HR-enheten er pt organisert slik at hvert kommunalområde har en dedikert HR-rådgiver som sitt kontaktpunkt. Den som blir ansatt kan være aktuell for en slik rolle.ArbeidsoppgaverUtvikle og gjennomføre kompetanseutviklingstiltak for ledere og øvrige medarbeidereBistå i rekrutteringsprosesser, herunder bidra til profesjonalisering og økt fokus på lærlingeinntak og god lærlingeoppfølging i kommunenRådgivning og støtte til ledere innen HR-faglige spørsmålDelta i utvikling og implementering av relevante HR-prosesser, dokumenter og verktøyDelta i kultur- og organisasjonsendringsprosesserKursing og opplæring innen sentrale HR-områderBistå i nærværsarbeid, arbeidsmiljø og HMSAndre oppgaver kan bli tillagt stillingenKvalifikasjonerHøyere relevant utdanning på minimum bachelornivåBred erfaring innenfor HR-feltet, gjerne fra komplekse og store organisasjonerGod kjennskap til relevant lov- og avtaleverkGod digital kompetanseSertifisering i arbeidspsykologiske tester er ønskeligRådgiver- og veiledningskompetanse samt erfaring med prosessledelse og forbedringsarbeid er en fordelPersonlige egenskaperDu er personlig og faglig tillitvekkende, robust og tryggDu har gode kommunikasjons- og samarbeidsevnerDu evner å jobbe både operativt og strategiskDu er handlekraftig og gjennomføringssterkDu er tydelig og løsningsorientertDu jobber strukturert og planmessigDu har høy integritetDu har interesse for digitalisering og ny teknologiDu har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norskVi tilbyrGodt arbeidsmiljø og dyktige kollegaerGode muligheter for faglig utviklingKonkurransedyktig lønn i tråd med sammenlignbare stillingerGode forsikrings- og pensjonsordninger gjennom KLPFlyttegodtgjøring etter avtaleFor stillingen gjelder det 6 måneders prøvetid. Det gjøres oppmerksom på at navnet på en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at navnet blir unntatt offentlighet. Ønsket om unntatt offentlighet må begrunnes i søknaden, jf. Offentleglova § 25, andre ledd. Du varsles dersom ønsket ikke kan tas til følge. Tilsettingen vil skje på de vilkår og med de plikter som følger av gjeldende lovverk, reglement og tariffavtalerKontaktinformasjonAnette Søraas, Enhetsleder HR, 91828221ArbeidsstedKongens gate 458514 NarvikSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Narvik kommuneReferansenr.:4260927150Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 10.08.2020
10.08.2020 Narvik

Rekrutteringskalender

  • AUG 10
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Narvik kommune

Adresse

8512 Narvik