<  
>  

Infranord Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Infranord leverer komplette jernbanetekniske tjenester og entrepriser som bidrar til sikker, punktlig og miljøtilpasset trafikk. Infranord er en av de største leverandørene innen jernbaneinfrastruktur i Norge og Sverige.

Infranord AB har over 2000 ansatte og en omsetning på 4.5 Milliarder (2015). Hovedkontoret er i Solna i Sverige. Infranord Norge AS er et heleid datterselskap med 34 ansatte lokalisert i Oslo sentrum og jobber primært mot Bane NOR (tidl. Jernbaneverket). Infranord Norge ble både i 2015 og 2016 kåret til gasellebedrift.

Les mer
Fakta om Infranord Norge AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Infranord Norge AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HMS/QA-sjef

Adresse

Storgata 32, 0184 Oslo