<  
>  

Rælingen kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Rælingen er en kommune i Akershus. Den grenser i nord mot Skedsmo, i øst mot Fet, i sør mot Enebakk og i vest mot Lørenskog. I øst ligger innsjøen Øyeren der de tre elvene Nitelva, Leira og Glomma renner ut i. Kommunen består av en tettbygd nordlig del og en mindre utbygd sørlig del preget av landbruksområder og et særegent kulturlandskap.

Rælingen har meget gode natur- og rekreasjonsmuligheter og et velutviklet nett av turstier og løyper. Sør i kommunen finnes spesielt verdifullt ravinelandskap samt Nordre Øyeren naturreservat (Nordens største innlandsdelta). Rælingen har flotte badeplasser på Åmotdammen og Myrdammen og serverdigheter/ kulturminner som blant annet Sandbekkstua, Rælingen Bygdetun og Kongevegen. Ved Marikollen finner man slalåmbakke og skianlegg med hoppbakke, hvor flere internasjonale konkurranser er avholdt opp gjennom årene. Befolkning 15 297 (2008)

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (63)

Fakta om Rælingen kommune