<  
>  

Råde kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Råde er en kommune i Østfold. Den grenser i sør-vest mot Oslofjorden, i vest mot Rygge, i nord mot Våler, i øst mot Sarpsborg og i sør mot Fredrikstad. Tettsteder i Råde er Saltnes, Missingmyr og administrasjonssenteret Karlshus. Det er mange dyktige gårdbrukere i Råde og gode naturgitte betingelser med hensyn til jord, klima og vanning. Det er nærhet til grossistledd, fordelingsanlegg og marked. Det er også mange industri-, håndverks-, entrepenør- og servicebedrifter som har etablert seg i Råde. I Råde har man tilgang til en kyststripe med unike muligheter for sol, bading og sjøliv. Den vakre naturen og det rike dyrelivet gjør Råde til et eldorado for de som er interessert i friluftsliv, jakt og fiske. Kommunen har også et vakkert kulturlandskap, hvor man raskt kan bevege seg fra husmannsplasser og åkrer, til åpne kystlandskap. Befolkning 6 837 (2008)
Fakta om Råde kommune
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (37)