Kick Treningssenter

Idrett og Trening

Kick treningssenter er et middels stort treningssenter med et Senter i Hvittingfoss og en nøkkelkortavdeling i Svarstad. Vi har et variert treningstilbud og mange erfarne folk på huset (Fysioterapeut, Ernæringsfaglig rådgiver, Coach, Osteopat, Naprapat,massører, Personlig trener).

Senteret har nye, moderne treningsapparater, stor spinningsal og aerobicsal

Vi ønsker å være et senter for alle å kunne tilby alle det de måtte trenge for å få et godt tilbud uansett alder og helse. 

 

Les mer
Fakta om Kick Treningssenter
Hovedkontor
Hvittingfoss
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Kick Treningssenter

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Hof

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Kick Treningssenter

Adresse

Sentrumsvn.38, 3647 Hvittingfoss