<  
>  

Vestvågøy kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Vestvågøy er en øykommune i Lofoten i Nordland. Det aller meste av kommunen utgjøres av øya Vestvågøy. Kommunen er Lofotens mest folkerike. Kommunesentret Leknes ligger geografisk midt i Lofoten. Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og Nord-Norges nest største kjøpesenter er under bygging her. Leknes Havn er en av Norges viktigste og mest besøkte havner for cruiseskip med ca 70 anløp i året. Stamsund har daglige anløp av Hurtigruta. Jordbruk og fiske er de to viktigste næringene i Vestvågøy. Kommunen er en av Norges største fiskerikommuner. I tillegg til selve fisket er det også en del videreforedling av fiskeriprodukter på øya, for eksempel trandamperi og filetfabrikk. Vestvågøy er også en av Nord-Norges største jordbrukskommuner, og er blant annet kjent for lofotlammets høye kvalitet. I dag er det en del som satser på økologisk gårdsdrift, og det finnes flere gårdsbutikker som selger egenproduserte økologiske produkter. Vestvågøy er som Lofoten for øvrig et yndet turistmål med høye fjell. Befolkning 10 702 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Vestvågøy kommune

Kort om stillingenVi søker etter rektor til Buksnes skole. I Vestvågøy har enhetsleder/rektor totalansvar for gitte økonomiske rammer, personal, administrasjon
05.12.2021 Vestvågøy

Rekrutteringskalender

  • DES 05
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere