<  
>  

Vindafjord kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Vindafjord er en kommune på halvøya Haugalandet, nord i Rogaland fylke. Den grenser i sørvest mot Tysvær, i sørøst mot Suldal og i øst mot Etne. Fra sjøsiden grenser Vindafjord mot Sveio i vest, Stord i nordvest og Kvinnherad i nordøst. Kommuneadministrasjonen ligger i Ølensjøen, som også er det største tettstedet med 1600 innbyggere. Der ligger landets største privateide slakteri, Fatland Slakteri. I Ølensjøen er det også de siste årene satt opp et større kjøpesenter. Kommunen har et svært sammensatt næringsliv, hovedsakelig basert på landbruk, industri og tjenesteytende næring. Vindafjord kommune er den største arbeidsplassen i Vindafjord. Det største industriområdet i kommunen, målt i antall virksomheter, er uten tvil i bygda Ølensvåg. Bedriftene Westcon, Vassnes Elektro, Ølen Betong, Omega, Sandfrakt, Granberg Garveri og Berge Sag & Trelast er lokalisert her. Oljevirksomheten har de siste årene også satt sitt preg på Ølensvåg, hvor oljeplattformer ofte er inne for service og overhaling. Vindafjord kommune er den 4. største landbrukskommunen i Norge målt i husdyrhold og ca. 10 % av alt slakt i Norge blir gjort innen kommunen. Befolkning 8 084 (2008)
Fakta om Vindafjord kommune
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (45)