<  
>  

Møre og Romsdal fylkeskommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for viktige samfunnsoppgåver:

 • Vidaregåande opplæring
 • Samferdsel
 • Tannhelse
 • Kulturformidling og kulturminne
 • Regional og næringsutvikling

Fylkeskommunen er ein viktig regional utviklingsaktør, og samarbeider tett med andre offentlige og private aktørar i utviklinga av fylket. Til å utføre mangfaldet av oppgåver treng fylkeskommunen dyktige medarbeidarar innan fleire fagområde. Vi oppfordrar derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss. Vil du bidra til å utvikle den mest mangfaldige arbeidsplassen i fylke?

Visjon

Møre og Romsdal fylkeskommunes visjon er «ein tydeleg medspelar». Gjennom arbeidsgivarpolitikk for framtida vil vi vere tydelege medspelarar på vegne av fellesskapet i regionen, profesjonelle i alt vi gjer, fagretta, utviklingsorienterte og med tydeleg respekt for samfunnsoppdraget vi er gitt.

Fakta om Møre og Romsdal fylkeskommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
12.06.2023
Molde
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Møre og Romsdal fylkeskommune

Er du vår nye samarbeidsorienterte medarbeidar?Du får jobbe medutviklingsprosessar og utredningsoppgåver på kompetanseområdetskriving av politiske saker, rådgiving og opplæringå saksbehandle
12.06.2023 Molde
Vi søker etterdeg som kan sjå digitale system og oppgåvene vi utfører i samanheng med krav til personvern og informasjonssikkerheit.
14.06.2023 Molde
Vi søker etterdeg som kan sjå digitale system og oppgåvene vi utfører i samanheng med krav til personvern og informasjonssikkerheit.
14.06.2023 Molde
Jobbmuligheter i Møre og Romsdal fylkeskommune
Jobbmuligheter i Møre og Romsdal fylkeskommune

Møre og Romsdal fylkeskommune, regional utviklingsaktør i en framtidsretta region. Fylkeskommunen er tydeleg medspelar til næringsliv og kommunar i fylket vårt, nasjonalt og internasjonalt. Høg kompetanse og utviklingsdriv er vårt varemerke som arbeidsgivar, med 2.500 høgkompetente medarbeidarar.

Vil du vere med på samfunnsutvikling på høgt nivå, er Møre og Romsdal fylkeskommune arbeidsplassen for deg.

Målet vårt er kultur for læring og utvikling gjennom hele karrieren.

Som ny hos oss får du:

Rekrutteringskalender

 • JUN 12
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (55)

Fakta om Møre og Romsdal fylkeskommune