<  
>  

Ullevål Universitetssykehus

Helsesektor / Omsorg
Ullevål universitetssykehus (UUS) er et av Nord-Europas største sykehus. Det ligger på Ullevål i Oslo og ble åpnet i 1887. Idag er det et universitetssykehus med omfattende medisinsk forskning og undervisning, og samtidig lokalsykehus for 11 bydeler i Oslo. I tillegg er det sentralsykehus for hele hovedstaden og regionsykehus for Helse Øst, samt nivå I-traumesenter for halvparten av landets befolkning. Det ble tidligere eiet av Oslo kommune, men eies nå av det statlige foretaket Helse Sør-Øst.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Ullevål Universitetssykehus
Jobbmuligheter i Ullevål Universitetssykehus
Vi er en stor arbeidsplass, med over 9000 ansatte som står på for å gi våre pasienter den beste behandling. Her møter du medarbeidere med høy kompetanse, og med et stort engasjement. Du møter også et fagmiljø med satsing på forskning og fagutvikling. Målet er å sikre at pasienter og pårørende møtes med respekt, omsorg og den best mulig faglige behandlingen. For å sikre dette, legges det stor vekt på kunnskap, tverrfaglighet og godt teamarbeid. De ansattes holdning og handlinger skal preges av verdiene: kvalitet, trygghet og respekt. Ullevål universitetssykehus har en visjon som sier at vi skal være det mest attraktive sykehuset i Norge for både pasienter og medarbeidere. Alle ledige stillinger lyses ut på http://www.ulleval.no/

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (47)