<  
>  

Bonava Norge

Bonava er en av Nordeuropas førende boligutviklere, og den norske del av virksomheten leverte strålende resultater i 2017 og 2018. Vi skaper hjem og nabolag hvor mennesker trives og føler seg hjemme. Bonava utvikler leiligheter og rekkehus, som selges til både private og investorer. Vi fokuserer på bærekraft i tiden fremover og har allerede levert Svanemerkede prosjekter i Norge. Bonava har skapt hjem og nabolag siden 1930'erne. I dag er vi 2.000 medarbeidere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St. Petersburg, Estland og Lativ, med en omsetning på SEK 14,5 milliarder i 2017. Bonava's aksjer er notert på Nasdaq børsen i Stockholm.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bonava Norge

Vi søker en kreativ deltids SoMe og Webredaktør til vår markedsføringsavdeling i Bergen eller Oslo. I denne rollen vil du
07.10.2021 Oslo
Vi søker en kreativ deltids SoMe og Webredaktør til vår markedsføringsavdeling i Bergen eller Oslo. I denne rollen vil du
07.10.2021 Bergen

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bonava Norge

Adresse

Damsgårdsveien 135,5160 Laksevåg