<  
>  

Flexibemanning Viken AS

Rekruttering / HR / Bemanning

 
Flexi Bemanning Viken er din pålitelige partner når det gjelder bemanningstjenester for barnehager, helse og lager. Vi forstår viktigheten av å ha riktig personell på plass for å sikre en smidig og effektiv drift. Vårt dedikerte team jobber hardt for å finne kvalifiserte kandidater som passer perfekt til dine behov og bidrar til å opprettholde en stabil og produktiv arbeidsstyrke. Vi streber etter å gi enestående service og skape verdifulle langsiktige partnerskap med våre kunder. Med Flexi Bemanning Viken kan du være trygg på at bemanningen din er i gode hender. 

Fakta om Flexibemanning Viken AS
Hovedkontor
Moss
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2022
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Fredrikstad, Halden +8
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Flexibemanning Viken AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Fredrikstad, Halden, Moss, Sarpsborg, Råde, Våler i Østfold, Vestby, Nordre Follo, Ås, Frogn
Jobbmuligheter i Flexibemanning Viken AS
Jobbmuligheter i Flexibemanning Viken AS

Hos Flexi Bemanning Viken har vi en inkluderende kultur som gir muligheter for mennesker som har hull i CV-en til å komme tilbake til arbeidslivet og vokse i sine karrierer. Som en del av teamet hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med noen av de beste barnehagene i Viken og få verdifull erfaring i å arbeide med barn. Vi tilbyr en fleksibel og tilpasningsdyktig arbeidsplass med muligheter for personlig utvikling og vekst, og vi verdsetter mangfoldet og inkluderingen av alle ansatte.

Flexibemanning Viken AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Daglidgleder

Fakta om Flexibemanning Viken AS

Adresse

Moss