<  
>  
Robert Jeppestøl
Digitalt Altmuligmann Mexico
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
«Digital Altmuligmann» betyr akkurat det, alle digitale behov kan behandles på ett sted. Jeg har siden 2020 ledet den digitale avdelingen for Lennon Management i Los Angeles. Med vårt nettverk, brede spekter og langtids erfaring innenfor sosiale medier vil du få den hjelpen som trengs til å heise deg eller din virksomhet opp mange nivåer. Lennon Management ble startet Los Angeles for over 10 år siden av Naomi Lennon: Hun var en av de aller første som så at det ikke lenger var stjernene på storskjermen som var fremtiden. Før alle andre så hun at det var YouTube som ville komme til å bli vinneren. Siden den gang har firmaet hatt mange av de aller største YouTube stjernene i stallen. I dag er plattformene mange og mulighetene enda flere. Først og fremst er det viktig å avdekke hva de reelle behovene faktisk er, og så finne ut av hvordan man beveger seg mot å nå målet. Dette være seg å bygge bedre personlig profil eller skape en sterkere tilstedeværelse på sosiale medier for et foretak. Ved å kartlegge dagens situasjon, lage en ønsket tematisk profil og legge strategi for implementering kan den digitale tilstedeværelsen raskt endre seg fra å være gjennomsnittlig til å bli imponerende. Det tilbys alt fra enkel analyse og strategiske råd til utarbeidelse av materiale (video, bannere, logo, tekster, farge- og font valg, digital strategi, løpende analyse osv.). Dersom du allerede er en digital skaper med gode følger-tall så kan vi bistå i en manager rolle for strategisk vekst, markedsanalyser, nettverksbygging med internasjonale brands og avtaleforhandling. Ta kontakt dersom du vil ha en samtale omkring ett eller flere av disse punktene. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 7
  • Pris fra Avtales etter dialog
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Robert Jeppestøl
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Robert Jeppestøl, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Eksempel kunde hvor vi gjør alt foruten å lage selve innholdet. Dette omfatter produksjon av logo, tone og profil. Redigering av videoer, publisering på flere plattformer, dialog med følgere, utarbeiding av nyhetsbrev, management av brand deals, bokavtaler, presse og mye mye mer. Kunden har 6,7 millioner følgere på instagram.
Time Management
Brand Management
Contract management
Business development
Vis prosjekt