Vi trenger en person til vårt kjøttutsalg torsdag, fredag ( 08,00 -- 16,00 ) og lørdager ( 08,0-14,30 ) evt. annenhver lørdag, i perioder med økt arbeidsmengde kan det være aktuelt med andre dager i tillegg. Det kan også være aktuelt med en person f. eks. annenhver lørdag.
Vi søker og håper at du er en person som er høflig, serviceinnstilt og utstråler matglede og kreativitet. At du liker å kunne hjelpe kundene med det de ønsker å kjøpe og at du også vil like å svare på matfaglige spørsmål som de evt. har. Du har høy arbeidsmoral og liker å holde det ryddig og rent rundt deg.
Her er det muligheter for butikkslaktere, kokker, personer med erfaring fra kjøttdisk / produksjon eller helt enkelt en person som liker å lage mat til hverdags og fest. Nødvendig opplæring vil bli gitt, både når det gjelder utstyr, vekter og kasse. Meget gode norsk kunnskaper er et krav til stillingen.
Vi er et godt etablert firma i kjøttbransjen med ett innarbeidet navn i Bergensområdet. Våre svært dyktige ansatte i produksjonen vil være tilgjengelig for hjelp når det er behov, også til styrking av dine kunnskaper om det er ønskelig. Vi selger for det meste til storhusholdningsmarkedet og til noen spesialbutikker, i tillegg til det vi selger i vårt utsalg. Vi produserer det meste av varene her hos oss, så det er kort vei fra produksjon til kjøttdisken.
Adresse: Leirvikåsen 31,5179 Godvik