Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos nye MENY Holmlia søker vi nå etter flere medarbeidere til ferskvare og som stengeansvarlig. Du finner mer informasjon om stillingene nedenfor. Når du trykker på "send søknad" kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på. Du kan naturligvis søke på alle stillingene.
Stengeansvarlig:
Stillingsomfang: 12-18%
Arbeidstid: i hovedsak kveld og helg.
Oppstart: snarest
På hektiske kvelder med mange oppgaver som skal gjøres, er du den med ansvaret for butikken og de ansatte. Du vil ha en lederrolle overfor dine kollegaer og håndterer alle planlagte og uforutsette oppgaver som dukker opp i løpet av en dag. De vanligste oppgavene vil være varepåfylling i samtlige avdelinger, fremtrekk, kundebehandling og kassabetjening. Du må ha en sporty innstilling til oppgavene dine, for plutselig må du bistå i ferskvaren, håndtere butikktyver, hjelpe Fru Hansen med å bestille taxi eller plastre en finger som blør. Du liker å ha kontakt med mange mennesker og ser viktigheten av kundeservice.
Vi ser etter deg med stor ansvarsfølelse og arbeidsmoral. Du må være trygg på deg selv og kunne stå stødig selv i krevende situasjoner. Du er sistemann ut døra, og sammen med dine kollegaer forlater dere en strålende butikk som er klar til å åpne dagen derpå. Som stengeansvarlig må du kunne se helheten av arbeidet ditt, prioritere riktig og alltid levere ditt beste på jobb. Denne stillingen passer godt for deg som kjenner til butikkarbeid og som nå er interessert i mere ansvar.
Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.
Ferskvaremedarbeider:
Stillingsomfang: 12-18%
Arbeidstid: i hovedsak kveld og helg.
Oppstart: snarestSom medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak.
Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, men fortvil ikke selv om "Hellstrøm" ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om både torsk, culotte, Gruyère og Kraftkar, men det er uten tvil en fordel om du har basiskunnskap og interesse for mat fra før av. Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.
For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting.
I alle stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. I MENY setter vi kundeservice høyt, og det er mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.
Hvorfor skal du jobbe hos oss? MENY Holmlia er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!
Forfriskende enkelt å søke! For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.
Adresse: Oslo