<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sodexo Brenner du for sunn og god mat? Sodexo søker bankett kokk omgående.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Sodexo søker nå bankett kokk til en fast 100% stilling hos DNB i Bjørvika.

På DNB sitt hovedkontor i Bjørvika drifter Sodexo en eventavdeling, kantine, renhold, vaktmestertjenester, restaurant, møterom samt kaffebar og kioskfasiliteter. Her har vi totalt 100 ansatte og serverer rundt 4500 gjester daglig.

Hvert år har vi cirka 700 arrangementer i DNB sine lokaler. Arrangmentene varierer i størrelse mellom 20 til 1500 gjester, med alt fra interne kurs, konferanser, kundearrangementer, kikk-off`s, middager og ulike type selskaper. Derfor søker vi nå en kokk til vårt Bankett team på kjøkkenet.Oppstart er ønskelig snarest mulig, men avtales nærmere riktig kandidat.

Hva blir dine arbeidsoppgaver?
Som kokk i Sodexo vil arbeidsoppgavene være å planlegge og å tilberede ernæringsriktig og velsmakende mat til mange mennesker på en gang. Du jobber til tider under tidspress og arbeidet kan være fysisk anstrengende. I tillegg vil du være medansvarlig for IK-mat og daglig renhold av kjøkkenområdet. Andre arbeidsoppgaver består av å utvikle menyer og ta deg av varebestillinger i samarbeid med leder, tilberedning av både varmmat og kalde retter til buffet, tre-retters middager, mingle middager og mye annet spennende.

Arbeidstiden vil være variere etter behov, men i hovedsak er det på dagtid, mandag til fredag. I denne stillingen forventes det at kokken kan stille opp også ved arrangementer utenom vanlig arbeidstid.

Vi søker deg med følgende faglige kvalifikasjoner:

 • Fagbrev er ønskelig men ikke et krav
 • Flere års erfaring fra lignende relevant arbeid er et krav
 • Gode norsk og/eller engelsk kunnskaper

Personlige egenskaper vi ser etter:

 • Brenner for god og sunn mat
 • Er serviceorientert og fleksibel
 • Er målbevisst, motivert, omgjengelig og liker å samarbeide
 • Er interessert i nye mattrender og ønsker at stadig utvikle deg selv

Hvorfor skal du pirre smaksløkene hos gjestene sammen med oss i Sodexo?
Svaret er enkelt...

Gjennom din kreativitet, får du muligheten hos oss til å gjøre måltidene til dagens eller kveldens høydepunkt for våre gjester. Siden en jobb er en del av livet og livet er en del av jobben, verdsetter vi din trivsel hos oss. Vi tror på at hvis man trives på en arbeidsplass, blir man også motivert til å gi det lille ekstra.Derfor håper vi at du er den som har eierskap og smaker på maten en ekstra gang før du byr den lekre maten din til gjestene.

Sodexo er et internasjonalt selskap med virksomhet i over 53 land, og vi elsker å se at våre ansatte utvikles. Derfor tilbys du unike utviklingsmuligheter og sjansen til å på sikt ta nye karrieresteg. Kanskje du en dag kommer til å ta et steg som leder deg til en kjøkkensjef stilling hvor du driver din egen personalrestaurant?Hele organisasjonen vår er i en spennende tid hvor vi opplever vekst, samtidig som vi må lære oss å tilpasse oss stadig nye endringer og holde fokuset på å motivere våre kunder og medarbeidere.

Sodexo jobber med å øke Quality of Life for våre ansatte gjennom områder som sosialt samvær, helse & velvære, anerkjennelse, personlig utvikling, fysisk miljø og effektivitet. Dersom du trives med å jobbe i en uformell driftsorganisasjon med høyt tempo, er dette arbeidsplassen for deg.

Våre kjerneverdier erserviceinnstilling, lagånd og utvikling. Kjenner du deg igjen i disse og innholdet ovenfor, håper vi at du søker.

Vi håper at vi sees!
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Sodexo er blant verdens ledende leverandører av tjenester innen Facility Management.

Vår målsetning er å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og vi tilbyr de tjenester din bedrift trenger. Sodexos løsninger er skreddersydde for hver enkelt kunde, med fokus på kvalitet i alle ledd. Våre kunder er små og store aktører innen både privat næringsliv og offentlig virksomhet.

Hva er Facility Management?

Facility Management (FM) er ledelse, koordinering og utvikling av interne servicetjenester i en bedrift. Ved å la Sodexo ta hånd om disse tjenestene frigjøres ressurser og bedriften kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Visjon

"Making every day a better day"

Antall ansatte

Vi er omlag 740 ansatte.

Les mer om Sodexo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 29
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Kokk + student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger